Pannkoogid, kahest komponendist

Vaid kahest komponendist - mulliveest ja jahust - koosnevad pannkoogid.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Dessert
Lisategevused

Koostisosad

3 dl gaseeritud vett

2,75 dl nisujahu

Valmistamine

Vispelda tainas kokku, lase viis minutit seista (jahu paisub selle ajaga).

Küpseta mittenakkuva kattega pannil õhukesed ülepannikoogid. Kasuta pigem tugevat kuumust ning küpseta koogid pruunimaks.

Serveeri kohe koos meelepärase täidisega.

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina Anni.

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 28.12.2015 11:39

Kui muna süüa ei saa, on see täiesti arvestatav variant õhukesi kooke teha. Tõsi, nad on suhteliselt neutraalse maitsega (jahu ja vesi vaid ju!), aga täidisega koos mõnusad.

Liina
postitatud 31.01.2016 12:42

Huvitav, kas gluteenivaba jahuga (nt riisijahu) ka see retsept toimida võiks?

Pille
postitatud 31.01.2016 15:08

Liina, proovi ja anna teada ;)

Helen L.
postitatud 01.02.2018 21:38

Näib liiga lihtne, et tõsi olla! Need on küll rohkem crepilaadsed, aga hea soovitus olukorraks, kus vähesega peab hakkama saama. Aitäh!