Olga lavaši-juustupirukas

Väga põnev ja lihtne retsept Olga blogist. Ahjus küpsetatud õhukese lavašši rullidest "pirukas" maitseb kõige paremini veidi jahtunult.

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
45 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2 õhukest lavašši

400 g pehmet fetalaadset juustu

150 g kitsejuustu

2 muna

1 sl riivitud sidrunikoort

peotäis tilli

musta pipart

30 g võid

Valmistamine

Kuumuta ahi 200 kraadini. Määri 24 cm läbimõõduga pirukavorm võiga. 

Sega kausis kokku juustud, muna, sidrunikoor, till ja must pipar. Määri segu lavaššidele, keera lavašid rulli ja lõika neist 3-4 cm paksused viilud. Lao viilud pirukavormi, aseta siia-sinna peale võikuubikud.

Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 35 minutit, kuni lavašid hakkavad pruunistuma. 

Loe veel:

Retsept ja foto on Olga blogist

LISA KOMMENTAAR

Marge Abner
postitatud 01.12.2015 10:42

Isuäratav!

Iriina Kohu
postitatud 01.12.2015 11:11

Tundub tõeliselt isuäratav.

Larissa Šumilova-Menšikova
postitatud 04.12.2015 11:58

Tundub huvitav ja maitsev :)

Maiu Piirimets
postitatud 04.12.2015 15:02

See vōib küll nãmma olla!

Jelena Ivanova
postitatud 06.09.2016 15:51

See on tõesti jube lihtne ja hea!

Merike Trestip-Erilaid
postitatud 06.09.2016 17:38

Olen seda teinud ja soovitan ka proovida. :)

Liivi Lees
postitatud 06.09.2016 17:51

Päris hea, võite proovida!

Siiri Gapontšuk
postitatud 05.07.2017 22:34

Tundub isuäratav ja superlihtne!

Kristi Leping
postitatud 05.06.2021 09:20

Tehtud mitu korda, aga originaalis on minu maitse jaoks liiga palju fetat. Suu tõmbus krimpsu ;) Teisel korral võtsin vähem fetat ja vahetasin selle toorjuustu vastu ja tuli väga maitsev, lisasin natuke sinki ka :) Igaüks saab omale meelepäraseid täidiseid kombineerida.