Kimchi pannkoogid

Kimchijeon ehk kimchi pannkoogid.

Kogus
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

2,5 dl kapsa-kimchi't

4 sl nisujahu

4 sl riisijahu

0,25 tl soola

2 peenelt hakitud talisibulat

praadimiseks õli

Valmistamine

Nõruta kimchi, aga hoia vedelik alles. Pane vedelik mõõtekannu ja vajadusel lisa vett - peaksid saama 1,25 dl vedelikku.

Haki kimchi jämedalt. 

Sega kausis nisu- ja riisijahu, sool, kimchivedelik. Lase 10 minutit paisuda, siis sega hulka hakitud kimchi ning roheline sibul.

Kuumuta suur praepann mõõdukalt tugeval tulel. Lisa supilusikatäis õli, kuumuta. Prae pannil neli umbes 12-13 cm läbimõõduga pannkooki. Esmalt prae umbes 2 minutit ühelt, siis sama kaua teiselt poolt. 

Serveeri soojalt või toatemperatuuril, kõrvale paku dipikastet cho ganjang.

Nipid ja soovitused:

  • Vegan-versiooni jaoks: kasuta kala- ja krevetivaba kimchit. 
  • Gluteenivaba versiooni jaoks kasuta gluteenivaba jahusegu nisujahu asemel. Dipikaste valmista tamari sojakastmega. 
LISA KOMMENTAAR