Pho bo veiselihasupp riisinuudlitega

Pho on Vietnami köögist pärit nuudlisupp, mis koosneb maitsekast leemest, bánh phở riisinuudlitest, ürtidest ja lihast (enamasti veis või kana). Pho on väga populaarne tänavatoit Vietnamis.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Hautamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

3 sl Vietnamese-Choice Pho bo supipastat (veiselihasupp)

2 l vett

1 hakitud sibul

1 tl soola

2 tl suhkrut

musta pipart

3 sl Thai-Choice kalakastet

õhukesi veise välisfilee lõike

300 g Thai-Choice riisinuudleid

2 peotäit mungoaidandeid

peotäis värsket Tai basiilikut

peotäis värsket koriandrit

värsket tšillit

Valmistamine

Pane riisinuudlid sooja vette likku, kuni need muutuvad elastseks. Seejärel kurna ja vala peale keev vesi. Lase seista umbes 5 minutit, siis kurna ja jahuta sõelal külma vee all. Pane kõrvale ja valmista puljong. 

Lase vesi keema, sega sisse Pho bo supipasta. Lisa hakitud sibul, sool, suhkur, kalakaste ja must pipar. Kui puljong on keenud ja maitsestatud, siis lisa lihalõigud ja kuumuta neid umbes 3 minutit. 

Jaota kausi põhja nuudlid, kalla peale puljong ning kaunista idandite, basiiliku ja koriandriga. Kui soovid teravamat maitseelamust, lisa ka värsket tšillit. 

Vietnamese-Choice retsept ja fotod.

LISA KOMMENTAAR