Kukeseenemoos

Serveeri kukeseene-vürtsmoosi lihatoitudega nagu pohlamoosi.

Kogus
Valmistusviis
Keetmine/kuumutamine
Valmistusaeg
Käik
Lisand
Lisategevused

Koostisosad

1.5 l kukeseeni

1 sidrun

4 dl suhkrut

Valmistamine

Pane värsked kukeseened kuiva potti. Kuumuta neid tulel, kuni seenevesi hakkab eralduma. Siis lisa viilutatud sidrun ning suhkur ja keeda läbi.

Pane segu ettevalmistatud purkidesse ja sule õhukindlalt.

Aita Palolille retsept ilmus ajalehes Õhtuleht, retsepti tuunis ja pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 13.08.2017 18:10

Magus, sidrunine, mõnus.

Silja Aljasmets
postitatud 04.08.2020 20:08

See on väga-väga hea :)