Sibulaga küpsetatud rääbised

Vladislav Koržetsi retsept, pärit "Koržetsi kalaraamatust". 

Kogus
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

500-600 g rapitud rääbiseid

2 sibul

soola ja musta pipart

1 sl sidrunimahla

kimp värsket tilli või 3-4 sl kuivatatud tilli

veidi vett

Valmistamine

Maitsesta kalad soolaga. Lõika sibulad õhukesteks ratasteks.

Lao õliga määritud ahjuvormi kihiti rääbised, sibul ja till. Maitsesta pipra ja sidrunimahlaga. Lisa natuke vett, kuid ära kalu üle ujuta. 

Küpseta-hauta 125-150kraadises ahjus 1-3 tundi (sõltuvalt rääbiste suurusest ja kogusest), kuni luud on pehmed. 

Loe veel:

LISA KOMMENTAAR