Mahlased hakklihapallid toorjuustuga

Maitseid saad varieerida erimaitselisi toorjuuste kasutades. Samast segust võib valmistada ka hakk-kotlette.

Kogus
kuuele
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

1 sibul

1 sl võid

0.5 dl riivsaia

0.75 dl vett

400-500 g hakkliha (nt Rakvere hakkliha või Rakvere kodune hakkliha)

1 muna

170 g Saaremaa toorjuustu (nt karulaugu või röstsibula)

1 tl soola

paprikapulbrit või grillmaitseainet

Praadimiseks:

õli

Valmistamine

Koori ja haki sibul, pruunista kergelt võis.

Sega vesi ja riivsai, lase veidi paisuda. 

Sega kõik ained omavahel ja vormi lihapallikesed. 

Prae pannil mõõdukal kuumusel ümberringi kuldpruuniks.

Nami-Nami soovitab kasutada neid tooteid:

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Hexy
postitatud 09.05.2011 19:34

Mahlased ja mõnusad

Pille
postitatud 27.01.2016 21:59

Kasutaja Üllekas on saatnud ka pildi, seda juba aastal 2011:

Inna
postitatud 28.01.2016 17:53

Kas toorjuust paneb taigna sisse ka?

Pille
postitatud 28.01.2016 18:30

Inna, toorjuust läheb hakkmassi hulka!

Kaare
postitatud 01.02.2016 22:14

Mahlased ja maitsvad!

Nimetu
postitatud 14.11.2016 20:54

Head pehmed. Ka yksikute hammastega lapsed saavad nii liha nosida :)

Kerson
postitatud 31.10.2017 21:52

Maitsesid imehästi. Riivsaia asemel lisasin riivleiba ja praadimise asemel tegin ahjus.