Sarvesaiad singi, juustu ja tomatiga

Tore viis prantsuse sarvesaiade e. croissant'ide serveerimiseks laisal pühapäevahommikul :)

Kogus
kahele
Valmistusviis
Küpsetamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Hommikusöök
Lisategevused

Koostisosad

2 värsket croissant'i e. sarvesaia

2 küpset tomatit

2 viilu sinki

2 viilu juustu

Valmistamine

Kuumuta ahi 180°C.

Lõika sarvesaiad peaaegu pooleks. Täida saadud tasku tomati-, singi- ja juustuviiluga. 

Aseta ahjuplaadile ning küpseta 180-kraadises ahjus u 5 minutit, kuni juust on sulanud ja sarvesai soe.

Serveeri kohe.

Retsept ilmus ka ajakirjas Kodu & Aed, pildi tegi Juta Kübarsepp.

LISA KOMMENTAAR

Merle Kask
postitatud 03.03.2016 15:57

Olid hommikul laual, lapsed fännavad! Käisin veel ekstra kell 7 pagariäris sarvesaiade järel :P