Kõrvitsa-hapukurgisalat

Lihtne ja põnev toorsalat kõrvitsa ja hapukurgiga. 

Kogus
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

400 g puhastatud kõrvitsat

2-3 hapukurki

1 sibul

hakitud värsket peterselli

1-2 sl õli

soovi korral veidi paprikapulbrit

soovi korral valge veini äädikat või sidrunimahla

soola ja musta pipart

Valmistamine

Riivi kõrvits jämedalt. Lisa kuubikuteks lõigatud kurk ja hakitud sibul ning petersell, sega juurde õli. 

Maitsesta soola-pipra ja paprikaga, soovi korral lisa ka valge veini äädikat või sidrunimahla. 

Pildi tegi Nami-Nami toimetaja Kaare Sova.

LISA KOMMENTAAR

Kirsike
postitatud 11.10.2011 09:50

Sain suure üllatuse osaliseks! Olin väga skeptiline selle salati suhtes, aga tegin ikkagi ära ja maitses väga-väga-väga hea! Ja puberteedile maitses ka väga!

Pille
postitatud 18.02.2016 17:18

Kirsike tegi pilti ka:

Ilsu
postitatud 26.10.2011 09:53

See on tõsiselt hea salat, tegin ka seda hiljuti :)

Hexy
postitatud 29.02.2012 09:12

väga maitsev,

Tiina
postitatud 15.03.2012 21:36

Väga hea salat, kuigi ei osanudki midagi oodata, ei ole eriline toore kõrvitsa sõber. Ma küll sibulat ei pannud. Homme teen jälle. Hapukurk ja kõrvits on suurepärane kooslus.

Kaare
postitatud 18.02.2016 18:01

Mõnus salat!

Katilaik
postitatud 18.02.2016 21:05

Meil on hapukurgivarud läbi:( Kas marineeritud kurgiga ka keegi katsetanud on? Siis vbl särtsuks sinepit sipsakas juurde?

tublike
postitatud 12.11.2016 08:44

Üllatus! Väga hea salat!