Tatrapuder frikadellikastmega

Lihtne ja mõnus argiroog, kõrvale paku värsket salatit

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
30 minutit
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

Tatrapuder:

1 sl õli

200 g tatratangu

7 dl vett

soola

Frikadellikaste:

1 sl õli

350 g pakk minifrikadelle (nt Härmavili)

150 g toorjuustu

3-4 dl piima

soola ja musta pipart

hakitud maitserohelist

Valmistamine

Kuumuta potis veidi õli, lisa tatar ja prae paar minutit. Lisa vesi, maitsesta puder soolaga ja hauta vastavalt maitsele kas sõredamaks või pudrusemaks.

Kuumuta pannil õli, lisa (külmutatud) frikadellid* ja prae küpseks. 

Lisa frikadellidele toorjuust, keera kuumus madalamaks ja hauta umbes 10 minutit, kuni toorjuust on sulanud. Seejärel lisa nii palju piima või rõõska koort, kuni saad soovitud paksusega kastme. Maitsesta kaste soola-pipra ja hakitud maitserohelisega.

* Vajadusel kontrolli, et tegemist oleks gluteenivabade frikadellidega. 

Retsept on mugandatud Nipiraamatust (Aprill 2011)

LISA KOMMENTAAR

..
postitatud 04.05.2013 15:15

Väga hea tuli. Teen homme jälle ! :)

Hexy
postitatud 30.07.2013 14:02

Maitsev ja lihtne

Liisi
postitatud 13.08.2013 14:21

Maitsev. Kastme tegin küll pruunistatud sibula ja porgandi põhjal, hiljem lisasin kohvikoort. Kõrvale värsket hapukurki.

Kerli
postitatud 15.09.2015 19:03

lapsed nautisid seda väga .... Super maitsev, kerge, lihtne. mina teeks vaid natuke teistmoodi teinekord frikadellidega ... ehk laseks korra keema ja siis alles pruunistaksin ;)

Erika Tuisk
postitatud 16.09.2015 09:15

Igapäevane lihtne toit.. Hea meelde tuletada..

Triinu Uutar
postitatud 11.06.2016 15:51

Eile just begin :)

Mare Tamm
postitatud 16.11.2016 14:56

Frikadellid teen parem ise värskest hakklihast. Ei osta poefrikadelle peale seda kui sattusin mingite vorstiseguste peale-maitse ka vastav.