Spargli mimosa

Muna-kapparikattega grillitud sparglid Londonis asuva Ottolenghi ainetel.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Grillimine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

600 g rohelist sparglit

oliiviõli

Mimosa-kaste:

2 muna

2 sl külmpressitud oliiviõli

1 sl nõrutatud väikeseid kappareid või hoopis kapparimarju

meresoolahelbeid ja musta pipart

Valmistamine

Valmista ette sparglid - murra või koori ära sparglivrse puitunud alumine ots. Pane sparglid grillpannile, piserda üle oliiviõliga, maitsesta kergelt soolaga ning aseta grillile või ahju grillelemendi alla mõneks minutiks.

Samal ajal keeda ära munad. Ehmata neid külma veega, jahuta, koori ja haki tükkideks.

Võta sparglid ahjust, tõsta taldrikule, pudista peale hakitud muna ja sobivas koguses kappareid või kapparimarju. Maitsesta soola-pipraga, nirista peale oliiviõli ja serveeri kohe.

Loe veel:

Algne idee on Ottolenghi raamatust Plenty, pildi tegi Nami-Nami toimetaja Martiina.

LISA KOMMENTAAR

Martiina
postitatud 18.05.2017 09:30

Äärmiselt maitsev, poleks uskunudki, et kappar nii hästi sparglile mõjub!