Bruschetta tomati ja Parma singiga

Parima tulemuse jaoks kasuta küpseid ja maitsvaid kirsstomateid.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
10 minutit
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

4 viilu ciabatta leiba

küüslauku

8 küpset kirsstomatit

värsket basiilikut

0,5 sl punase veini äädikat

1 sl oliiviõli

soola ja musta pipart

4 viilu Parma sinki (Prosciutto di Parma/Prosciutto crudo)

Valmistamine

Lõika kirsstomatid neljaks, pane kaussi. Lisa mõned katkirebitud basiilikulehed, veiniäädikas ja oliiviõli. Maitsesta soola-pipraga. Sega läbi, pane kõrvale.

Lõika ciabatta paksudeks viiludeks, grilli kuldseks. Siis hõõru ühelt poolt poolitatud küüslauguküünega.

Aseta ciabatta-viilud taldrikule ning jaota peale tomatisegu. Aseta igale saiaviilule õhuke singiviil ja serveeri.

LISA KOMMENTAAR

Kaare
postitatud 25.07.2016 12:46

Mmm, väga head!