VÕISTLUSTÖÖ NR 11: Astelpaju-rikotta vahttort

22/02/2017 | piprake

Eesti Vabariigi 99. aastapäevaks sai tehtud selline tort:
sees astelpaju kiht (meie looduse vitamiinipomm!) ja ricotta vaht.
Põhi: liivataigen seedermänniseemnetega.

HEA LUGEJA! Kui soovid postitust kommenteerida, siis palun logi kindlasti esmalt Nami-Nami kasutajanimega sisse. Kui Sa ei ole registreerunud kasutaja, siis jäta oma (varju)nimi kommentaari alla. Kui Sa seda ei tee, siis kuvatakse Su kommentaari nimetuna.

46
LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid

Pille
postitatud 22.02.2017 17:42

Väga uhke, Piprake! Meil ei olegi varem vahttorte olnud.

piprake
postitatud 23.02.2017 09:46

Aitäh, Pille! Unustasin veel lisada, et tort on kaetud šokolaadiveluuriga.

Kaare
postitatud 24.02.2017 15:37

Väga põnev! Minimalistlik ja puhas, mulle nii just meeldibki. </br> See vahttordi pind toob lapsepõlvest meelde need nõukaaegsed pehmed mänguasjad (vigrid, Mišad ja muud loomad) :)

piprake
postitatud 27.02.2017 10:47

Aitäh, Kaare!