Martiina Abikokk 2014-08-28 00:43:58 |
Tegin arbuusi-vetikasalatit seemnetega. Arbuusikuubikud + sojakastme, seesamiõli ja ingverisiirupiga maitsestatud vetikad + röstitud seemned (kõrvitsa-, chia, seesamiseemned) Vetikad olid minu jaoks harjumatu maitse, aga selle salatina olid täitsa mõnusad. Sööksin teinekordki. | |
Kokkamas95 Abikokk 2014-08-28 17:54:11 |
Olen kunagi teinud arbuusi-keefirikokteili. | |
Cousinella Kokaõpilane 2014-08-29 15:09:45 |
Tegin sünnipäevaks suure kausitäie kreeka salatit, milles olid salatilehed, arbuus, tomat, punane sibul, oliivid, feta juust ja oregano. Külalised ütlesid, et nad poleks tulnud selle peale, et arbuusi ja sibulat korraga süüa, aga tulemus üllatas positiivselt. Kindlasti väärib kordamist! http://cousinella.blogspot.com/ |
|
OlgaKa Abikokk 2014-09-11 12:15:21 |
Kas kooskokkamine veel käib? :) Mul jäi igal juhul arbuusi üle ja otsustasin limonaadiks teha.
Andmisrõõm on kõige suurem rõõm! Kaju Köök |
|
Hexy Abikokk 2014-10-09 14:31:05 |
Mina valmistasin Parma sink meloniga retsepti, väga väga hea oli! | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-10-09 20:40:23 |
Pille:
Täna loosin need ka lõpuks välja :)
Auhinnaraamatuid on lausa VIIS: 2 eksemplari Mari-Liis Iloveri uut raamatut "PIKNIKULE!" (Ajakirjade Kirjastus) 2 eksemplari Dr Michael Mosley & Mimi Spenceri raamatut "PAASTUDIEET 5:2" (kirjastus Tänapäev) 1 eksemplar Sandra Vungi raamatust "KODUSED JA MAITSVAD TAIMETOIDUD" (kirjastus Varrak) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-10-09 22:14:59 |
Nii, SMISTEL, LIISI, NÄMMU, TOIDUJUTUD & OLGAKA - kes mis raamatut soovib? Eelmises postituses on kirjas, et mis pakkumisel on :) Ühtlasi suur aitäh kõikidele kooskokkajaile :) | |
OlgaKa Abikokk 2014-10-10 14:38:02 |
Pille:
Oi, kui tore! Mina, kui taimetoitluse-kauge inimene, sooviks palun Sandra Vungi raamatut, et end harida.. :) Nii, SMISTEL, LIISI, NÄMMU, TOIDUJUTUD & OLGAKA - kes mis raamatut soovib? Eelmises postituses on kirjas, et mis pakkumisel on :) Ühtlasi suur aitäh kõikidele kooskokkajaile :) Andmisrõõm on kõige suurem rõõm! Kaju Köök |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-10-10 22:19:07 |
OlgaKa:
Olga, panen selle Sinu jaoks kõrvale :)
Pille:
Oi, kui tore! Mina, kui taimetoitluse-kauge inimene, sooviks palun Sandra Vungi raamatut, et end harida.. :)Nii, SMISTEL, LIISI, NÄMMU, TOIDUJUTUD & OLGAKA - kes mis raamatut soovib? Eelmises postituses on kirjas, et mis pakkumisel on :) Ühtlasi suur aitäh kõikidele kooskokkajaile :) |
|
Liisi Abikokk 2014-10-14 00:36:02 |
Pille:
Oi mis kena üllatus! Mulle palun raamat Piknikule!
Nii, SMISTEL, LIISI, NÄMMU, TOIDUJUTUD & OLGAKA - kes mis raamatut soovib? Eelmises postituses on kirjas, et mis pakkumisel on :) Ühtlasi suur aitäh kõikidele kooskokkajaile :) |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > |