Ilse Abikokk 2013-02-15 14:05:20 |
Pille:
Mulle jäi ka just see silma miskipärast.
Muide, eelmisel reedel sain ühel üritusel selle retsepti järgi tehtud metsseapraadi keefirimarinaadis - oli väga mõnus ja pehme liha! |
|
Marii Kokaõpilane 2013-02-19 14:50:56 |
Sõdur tuleb koju jah, sünnipäev ka samal ajal, roog lihtsalt peab tema vääriline saama :)! Seda ma isegi mõtlesin, et võiks seda retsepti proovida :).. Nädalavahetusel sain proovida tavalist sealiha keefirimarinaadis, kas metssea liha on väga erinev tavalisest sealihast? Vähe sellest, et pole varem metssea liha teinud, ei ole seda ka maitsenud mitte ja ei tea sellest mitte midagi :).. | |
Profa Abikokk 2013-02-23 21:24:37 |
Metssiga on ikka väga erinev küll koduseast. See keefirimarinaadi retsept on tore, ainult keefiril ma küll mingit mõtet ei näe, usun et maitseainetest piisab. Kadakamarjad ja rosmariini jätaksin ka välja, et loomulikule metslooma liha maitsele rohkem ruumi jääks. Küpsetamisaja teeks oluliselt pikema, temperatuuri madalama. | |
Vernanda Abikokk 2013-03-03 10:29:33 |
malmpott aitab iga metsloomaliha ilma liigse jantimiseta kenaks pehmeks ja söödavaks teha. siis on maitsestamine juba dela tehniki, sest liha haudub isegi ilma maitseaineteta ära... | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-03-03 11:35:53 |
Vernanda:
Isver-susver, tõsistel nami-namikatel on isegi Vietnami-tuuri ajal soov foorumil silm peal hoida :D
malmpott aitab iga metsloomaliha ilma liigse jantimiseta kenaks pehmeks ja söödavaks teha. siis on maitsestamine juba dela tehniki, sest liha haudub isegi ilma maitseaineteta ära... |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2013-09-08 15:16:57 |
Nii, ulukiliharoad. Aega on 1. novembrini ehk ligi 2 kuud. Kõikide siinsamas teemas sõna võtjate vahel loosin välja 1 eksemplari Heidi Vihma koostatud toredast jahimeeste kokaraamatust. |
|
Ilse Abikokk 2013-09-10 08:40:46 |
Tegime just metskitse kintsust šašlõkki. Peeter Kardi retsepti järgi Marinaad 1 dl veiniäädikat + 1dl vett 1 tl tera musta pipart 1 suur riivitud sibul 1 tl pastaks hõõrutud küüslauku 2 tl suhkrut 1 spl soola 3-4 loorberilehte pudistatud 2 kg liha lõigatakse 30-40 g raskusteks tükkideks, valatakse peale marinaad ja hoitakse 10-12 tundi jahedas kohas. [url=http://www.flickr.com/photos/tiburotike/9703705556/] | |
Kodukana Kokaõpilane 2013-10-21 21:31:44 |
1. novembril alles? heh ja mul ootab ports põdraliha just tegemist. peab kiiresti midagi ise välja mõtlema. hetkel mehega vaidleme, sest lähenemised on erinevad: mina paneks marineerima vastavalt sellele mida kapis leiab ja umbes sobiks, tema otsib täpset retsepti ja teeks grammipealt nagu juhendis. | |
Ilse Abikokk 2013-10-21 21:59:51 |
Paar aastat tagasi tegin kopraga tutvust, osale seltskonnast maitses, mulle niiväga mitte. Jäi miski spetsiifiline maitse häirima või oli see siis kahe kõrva vahel ;) retsept on umbes sama kui see | |
Martiina Abikokk 2013-11-01 15:29:25 |
Mina tegin paar nädalat tagasi metskitse. Pilti tegin ka: Kits läks koos porgandi, sibula, šampinjonide ja küüslauguga malmpotti ja 2,5 tunniks ahju. Tulemuseks väga maitsev ja pehme liha, kõigile väga meeldis. Lihale läks maitseks sool ja pipar, muud polnudki vaja :) | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >> |