Poest positiivset (ehk õnnestunud ostud)

Netcat
Abikokk
2011-09-30 16:43:57
Põrnikas:
Noor_Perenaine:
Mainisin siin eespool jogurteid. Nüüd olen neid Kreeka ja Türgi jogurteid Tartu Rimides ka näinud (kesklinna Rimis vist siiski mitte). Lindahls on tootjaks. Koduleht neil inglise keelt valida ei anna vist, aga http://www.lindahlsmejeri.com/hem.aspx.
Kesklinna Rimis pole, aga Kaubamajas see eest on :) tõesti mõnusad
Linnu tee Rimis olid juba kuu aega tagasi...

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Põrnikas
Abikokk
2011-09-30 21:38:17
Netcat:
Põrnikas:
Noor_Perenaine:
Mainisin siin eespool jogurteid. Nüüd olen neid Kreeka ja Türgi jogurteid Tartu Rimides ka näinud (kesklinna Rimis vist siiski mitte). Lindahls on tootjaks. Koduleht neil inglise keelt valida ei anna vist, aga http://www.lindahlsmejeri.com/hem.aspx.
Kesklinna Rimis pole, aga Kaubamajas see eest on :) tõesti mõnusad
Linnu tee Rimis olid juba kuu aega tagasi...
siin käis jutt Tartust ;) Tartu suuremates Rimides on need juba suve algusest valikus, aga kesklinna pood on selline väike ja niru, kuhu midagi huvitavat valikusse ei võtea.
Tiina
Abikokk
2011-10-02 09:10:45
Farmi maitsestamata jogurt plastpudelis. Mahe ja parajalt paks. Väga maitsev. See on arvatavasti sama jogurt, mida nad juba ammu plasttopsis ja kilekotis müüvad, aga pakend on hea - liitrine ja õhukindlalt suletav. Ainult et viimase tilga kättesaamiseks tuleb veidi vett sisse valada ja kõvasti loksutada :)

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Zapxpxau
Abikokk
2011-10-02 18:24:55
Mulle meeldib süüa grillitud juustusaiu ja kevadel avastasin sellise juustu nagu Heinrichsthaler Butterkäse. Kreemine ja sulab suurepäraselt venivaks massiks.

Zap*

Seenekas
Abikokk
2011-10-03 00:05:07
Kohalikku külapoodi oli "paisatud letti" Aurumi nimelise ettevõtte jäätist nimega "Russkii plombir". Tõeline koorejäätis nostalgiat tekitava Leningradi ekskursioonide maitseva magusaga. Ainult kaks vahvlilaastu mõlemal pool "briketti" on pisema ruudumustriga. Soovitan. Pakendi väljanägemine on peaaegu sama ebaatraktiivne kui ammuammuammu.
Kokkamas95
Abikokk
2011-10-13 20:34:10
Minule maitseb väga Corny big kookose-müslibatoon, mõnusalt kookosene ja parajalt magus.

http://kokkamas95.blogspot.com/

Kokkamas95
Abikokk
2011-10-29 12:05:00
Paar õnnestunud ostu: 1. Werneri Napoleoni kook - niiii palju kreemi, mmmmm..., see kook lausa sulab suus. Proovisin ka Pere napoleoni kooki, aga selles on palju vähem keedukreemi ja see polnud pooldki nii hea kui Werneri napoleon. 2. Sefiirimaitseline koorejäätis maasikatäidise ja maasika tükkidega (Ingman) - kõik, mis on lubatud on ka olemas, nii maasikatäidis kui ka maasika tükikesed ja jäätis on nii sefiiri maitseline kui ka selle maiuse konsistensiga. Mulle maitseb :)

http://kokkamas95.blogspot.com/

Spiidi
Abikokk
2011-11-01 22:57:46
Oskari lihaviinerid. Ma ostsin esimest korda üle julge 5 aasta viinereid. Koostis on sealiha 54%, veiseliha 22%, joogivesi, keedusool 1.8%, maitseained. Kui mul mõnda ega tagasi oli hea meel, et saan jälle peekonit osta (samuti Oskari toode), siis nüüd rõõmustan viinerite üle. Tore, et tööstused on võtnud suuna e-vabu tooteid turule tuua.

le D?ner

ErleS
Abikokk
2011-11-01 23:17:29
Spiidi:
Oskari lihaviinerid. Ma ostsin esimest korda üle julge 5 aasta viinereid. Koostis on sealiha 54%, veiseliha 22%, joogivesi, keedusool 1.8%, maitseained. Kui mul mõnda ega tagasi oli hea meel, et saan jälle peekonit osta (samuti Oskari toode), siis nüüd rõõmustan viinerite üle. Tore, et tööstused on võtnud suuna e-vabu tooteid turule tuua.
Oskaril on ka e-vabad Lastevorst ja Piimavorst. Esimeses vist liha 82%, teises liha 72% ja piima 22%. Uut piimavorsti on ka siin teemas varem kiidetud. Ma vahepeal ei olnud vist kümmekond aastat keeduvorsti söönud, nüüd üle väga pika aja olen vahelduseks uuesti ostnud. Nädalavahetuse hommikul on praetud vorstiviilud ja maakanade munad nagu lapsepõlve nostalgia :) Üldse tarbin Oskari tooteid üsna palju. Üheks põhjuseks loomulikult see, et kodukandi tootjat toetada :)
Netcat
Abikokk
2011-11-02 14:52:50
Toorsuitsupeekon, see musta taustaga pakis, noh, mis ta on Maks ja Mooritsa või Atria oma, pole mällu sööbinud - ühesõnaga ammu eksisteerinud toode - värskelt ostetud pakil oli peal silt, et e261 vaba. Kuna tegu on ainsa peekoniga, mida ma ostan harva kui mul peekonit vaja on, siis päris rahul selle asjaoluga.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

<< 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 >>