Noor_Perenaine Abikokk 2011-05-24 14:06:14 |
Sissela:
See Vana Toomas on hea jah! Proovisin ka nädalavahetusel.
Unustasin ämbrit (tootjat) vaadata, aga isa tõi Riiast Rimist kreeka jogurtit. Oli väga hea ja järgmine kord talitan ka Oliivipuu õpetuse järgi. Panen müsli asemel hoopis kreeka pähkleid sisse..mmm... Kokkamas95:
Mulle ei meeldinud, liiga magus glasuur. Jäätis seal sees oli samas mõnus. Aga siis valiks juba pigem rammusa vahvlitopsi. Mesikäpa jäätis oli parem :)Soovitan proovida Vana Toomase jäätist, mmmmaitsev, suur ja koorene :) |
|
Kukimuki Kokaõpilane 2011-05-24 20:27:35 |
Selveris on (vähemalt minu jaoks uudisena) müügil Mövenpick jogurtid, ostsin erinevaid sorte prooviks ja seni on kõik väga maitsenud:) | |
Zapxpxau Abikokk 2011-06-11 10:42:10 |
Ma pean ka ütlema, et Kalevi šokolaadid on nüüd palju paremad. Olen mitu korda ostnud neid Finest seeria tahvleid ja head šokolaadised, kuigi seda soolatud mandlitega tahvlit pole mul õnnestunud veel tabada! | |
Kylli K Kokaõpilane 2011-07-20 20:00:25 |
Leidsin endale sobiva kiirtoidu - Vici idamaised köögiviljapelmeenid. Õhukeses tainas, suht vürtsikad, sojakastmega maisevad väga hääd. Selverist. Teine kiirtoit on mul Biomarketist miso pakisupid. Neid võtan mõnikord tööle kaasa, suht kallid kahjuks. Alma kodujuust murkatega maitses ka üllatavalt hästi. | |
Enely Abikokk 2011-08-06 12:33:12 |
Kuna olen kergekujuline küpsisefänn, siis avastasin poest täiesti juhuslikult Adugs firma rosinaküpsised "Vecriga". Sellised head, suured, rosniatega küpsised.:) Ja rosinaid on ühe küpsise peale rohkem kui küll:) Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-08-24 14:52:23 |
Õnnestus proovida uusi Frooshi puuviljakokteile: vaarika-mustika (ülal 1.), mango-apelsini (ülal 3.), maasika-banaani (ülal 4.) ja goji-acerola (parempoolseim). Esimesed kaks meeldisid väga ja üldse olid nii kauasäilivate (aga naturaalsete) puuviljakokteilide kohta väga mõnusad. Päris teisest maailma otsast pole kohale ka lennutatud (Rootsi kaup), nii et teinekord võib täitsa osta. Muidu sellised toredad sildid, brittide Innocent-jookidest mõjutet - a la selle pudeli sees on 7 mustikat, 22 vaarikat ja hulgaliselt head tuju vms :D Maaletooja Rigual. Disclaimer: Sain neid tasuta proovida, ei maksnud ise raha praegu. | |
Zapxpxau Abikokk 2011-08-24 18:50:32 |
Nii et varsti poes saadaval? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-08-24 18:54:30 |
Zapxpxau:
Me kohalikus Co-Marketis on juba paar nädalat saadaval, ehk mujalgi..
Nii et varsti poes saadaval? |
|
Profa Abikokk 2011-08-25 09:09:04 |
Suvel sõin palju väiketootjate lihatoodangut, mida Tallinnas reeglina ei müüda. Nüüd toongi vorsti maalt linna kui suvilas käin. Headeks tootjateks siis Rey lihatööstus ja Karula lihatööstus. Karula suitsuvorsti nägin vist Sadama turul kah. | |
Eva Abikokk 2011-08-25 14:22:21 |
Zapxpxau:
Mina olen ostnud Selverist (neile oli soodushind).
Nii et varsti poes saadaval? |
|
<< < 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 > >> |