Enely Abikokk 2011-01-23 22:35:03 |
Sõime täna hommikul Vici filotaina vanillikreemisaiakesi (on ka olemas filotainast õunasaiakesed-järgmine kord katsetame nendega). Külmutatud toode, aga maitsesid üllatavalt hästi ja mis mind eriti üllatas, et vanillikreemi oli saiakeste vahel ikka väga palju. Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
Kokkamas95 Abikokk 2011-01-24 17:55:01 |
Maximas on müügil väga maitsvad Crispy&milky kohupiimadesserdid (vanilli, šokolaadi, jõhvikatäidisega). Mõnus kohupiim krõbedas vahvlituutus. | |
Enely100 Abikokk 2011-01-28 15:59:23 |
Kokkamas95:
Proovisin ka eile. Olid täitsa mõnusad. 6a kiitis, et nii maitsev "jäätis" :D ja lapse ema oli rahul, et esimene "jäätis", mis ei tilgu :P Maximas on müügil väga maitsvad Crispy&milky kohupiimadesserdid (vanilli, šokolaadi, jõhvikatäidisega). Mõnus kohupiim krõbedas vahvlituutus. |
|
Katamariin Kokaõpilane 2011-01-31 00:10:19 |
Üle prahi salat on Frillice Nii krõms, mahlane ja ka välimuselt atraktiivne! :) | |
Tziiki Abikokk 2011-01-31 07:04:44 |
kiidan rimist ostetud Gnocchi'sid. proovisime neid kõige tavalisemaid väikseid ja väga head olid! As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Kokkamas95 Abikokk 2011-02-06 21:18:26 |
Soovitan proovida Kikase broileri fileepalle. Head nii soojalt kui ka külmalt. | |
Profa Abikokk 2011-02-06 23:04:30 |
Adavere lihapoest laagerdunud lihaveis. Konkreetset tootjat ei mäleta, pakendil oli kirjas Liivimaa Lihaveis, see on aga MTÜ mille alla on koondunud mitmed tootjad, oli vist mingi mõis. Eriti mõnus on see, et ka tavalises külmikus säilib kuskil kuu aega, st. saad kappi varuks osta, aga sügavkülmutama ei pea. | |
Heleen Abikokk 2011-02-13 20:30:29 |
Enely100:
Proovisin täna jõhvikatäidisega kohupiimamaiust. Meeldis päris hästi! Ilmselt tuleb siis teised ka ära proovida. ... kuigi komponentide loetelu oli küll nii pikk, et....
Lisaks sellele avastasin enda jaoks ühe Kalevi šokolaadi, millest varem kuulnudki polnud... Piimašokolaad iirise ja maapähkliga, mulle täitsa meeldis. Olin valmistunud halvimaks, sest Kalevi tikrilisandiga ja muud sellised mulle väga ei meeldi. Positiivne üllatus seega!
Netcat kiitis siin mõne aja eest Viva leivapuru ja jõhvikakeedisega vaniljejäätist. Proovisin ja ma küll kiidulauluga kuidagi ühineda ei saa :( Kohe päris suur pettumus oli. Aga see kinnitas fakti, et Premia jäätised on minu jaoks ikka parimad (ja kooresemad ;) )!
.. see tuli nüüd küll üks väga magus postitud :)
Edit: Crispy & milky šokolaadiga dessert ka proovitud. See oleks küll pidanud pigem poest prügikasti teemasse minema :( Vahvel oli krõbedusest kaugel, "tuutu" oli vaid poolenisti kohupiimaga täidetud ja seegi, mis seal sees oli, maitses liiga suhkruselt... Kokkamas95:
Proovisin ka eile. Olid täitsa mõnusad. 6a kiitis, et nii maitsev "jäätis" :D ja lapse ema oli rahul, et esimene "jäätis", mis ei tilgu :PMaximas on müügil väga maitsvad Crispy&milky kohupiimadesserdid (vanilli, šokolaadi, jõhvikatäidisega). Mõnus kohupiim krõbedas vahvlituutus. Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
Teeleke Abikokk 2011-02-13 23:56:06 |
Hästi mõnus kreemjas ja maitsev on Piimameister Otto ricotta kohupiimapasta (250-grammises torus). Parim maitsestamata kohupiimakreemidest, mida olen siiani söönud, nii maitse kui ka tekstuuri poolest. | |
Netcat Abikokk 2011-02-14 15:55:07 |
Seda Humossi hummust mida Kaubamajas ja Solarises vähemalt juba tükk aega on saada, vist asjahuvilised juba teavad, aga mina avastasin selle alles nüüd. Esimese karbi praktiliselt hingasin sisse. Pole veel kalorisisaldust jm vaatama hakanud, ei taha end kurvastama hakata. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
<< < 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 > >> |