Jaanikaant Abikokk 2011-04-13 10:09:18 |
Pille:
Ma proovisin ka seda õunamahla ja ausalt öeldes olin veidi pettunud maitses. Ma ootasin vist midagi erakordset. Mis ei tähenda, et see mahl oleks halb olnud.
Võtsime sõbrannadega ette õunamahla pimetesti ehk siis proovisime viite erinevat õunamahla pakendit nägemata(selleks oli abiline) sh ka seda Saaremaa mahla ning kodumahla ja minu jaoks osutus parimaks hoopis rohelises plastpudelis olev (vist Taanis) toodetud värskeltpressitud õunamahl. Saaremaa mahla oleksin asetanud teisele kohale.
Pudel on muidugi armas küll, aga hind minu arvates liiga krõbe.
Netcat:
Vägagi nõus :( :)
(Aga no pudelitesse saab sel sügisel enda õunamahla jälle villida, nii et miski kasu on nende kallite Saaremaa õunamahlade joomisest ka).Omalt poolt kinnitan, et Saaremaa õunamahl on tõesti kuritegelikult hea. Kuritegevus seisneb siis selles, mis hakkab juhtuma teie rahakotis, kui te selle oma püsimenüüsse võtate. |
|
Profa Abikokk 2011-04-13 11:19:02 |
Jaanikaant:
See rohelises pudelis oli tõenäoliselt Harboe mahl. Need ongi kõik väga head mahlad:)
Pille:
Ma proovisin ka seda õunamahla ja ausalt öeldes olin veidi pettunud maitses. Ma ootasin vist midagi erakordset. Mis ei tähenda, et see mahl oleks halb olnud.
Võtsime sõbrannadega ette õunamahla pimetesti ehk siis proovisime viite erinevat õunamahla pakendit nägemata(selleks oli abiline) sh ka seda Saaremaa mahla ning kodumahla ja minu jaoks osutus parimaks hoopis rohelises plastpudelis olev (vist Taanis) toodetud värskeltpressitud õunamahl. Saaremaa mahla oleksin asetanud teisele kohale.
Pudel on muidugi armas küll, aga hind minu arvates liiga krõbe.Netcat:
Vägagi nõus :( :)
(Aga no pudelitesse saab sel sügisel enda õunamahla jälle villida, nii et miski kasu on nende kallite Saaremaa õunamahlade joomisest ka).Omalt poolt kinnitan, et Saaremaa õunamahl on tõesti kuritegelikult hea. Kuritegevus seisneb siis selles, mis hakkab juhtuma teie rahakotis, kui te selle oma püsimenüüsse võtate. |
|
Jaanikaant Abikokk 2011-04-13 12:00:58 |
Profa:
Jaa, oligi :)
Jaanikaant:
See rohelises pudelis oli tõenäoliselt Harboe mahl. Need ongi kõik väga head mahlad:)Pille:
Pudel on muidugi armas küll, aga hind minu arvates liiga krõbe.Vägagi nõus :( :) (Aga no pudelitesse saab sel sügisel enda õunamahla jälle villida, nii et miski kasu on nende kallite Saaremaa õunamahlade joomisest ka). |
|
Netcat Abikokk 2011-04-13 15:50:50 |
Kusjuures Harboe õunamahla proovimise peale ma pole nagu tulnudki. Minu õunamahla kogemused on sellised:
Õunamahl, mida sovetiajal purgiga müüdi ja kohvikutes serveeriti: hapu (täpsemalt ei mäleta) ja pani kõhu valutama (seda mäletan väga selgesti).
Suvalise kodumaise tootja pakimahl: liiga magus ja terav, ei tarbi üldse.
Appletizer (mulliga mahl 6 eri sordist): see on minu siidri- ja šampanjaasendaja. vahest võiks isegi veel vähem magusam olla. Kui on vaja toidu sisse õunamahla panna, siis ma ostan ka seda.
Triinu öko-õunamahl Hiiumaalt: mehune ja tummine ja ilmselt mitte mõeldud lahjendamata joomiseks (liiga vänge), aga mina joon seda nii, koos ingveriga talvel kuumalt. Külmalt ei olegi nagu tulnud ette proovida.
Selle viimase kogemusega ma Saaremaa mahla võrdlesingi. Et on ka selline mehune ja filtreerimata, aga väga laheda ja helge maitsega, kannatab kohe juua, pole liiga hapu ega liiga magus. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Jaanikaant Abikokk 2011-04-13 16:12:58 |
Kui aus olla, siis mulle meeldib oma kodune õunamahl kõige enam, seekord tõi sõbranna oma isa tehtud õunamahla ja see polnud päris minu maitse. Eks see oleneb paljuski sordist ka. Katse tegime selleks huvi pärast, et võrrelda just erinevaid poemahlu sh seda kõige kallimat ka. | |
ErleS Abikokk 2011-04-13 16:59:38 |
Ma ei ole Saaremaa mahla proovinud ja seda peamiselt hinna pärast - ei taha, et see kallihinnaline toode meeldima hakkaks :) Hetkel maitseb mulle kõige rohkem ikkagi oma kodune õunamahl, seal on magusus ja hapukus täpselt tasakaalus. Eelmine sügis tegime ühe laari mahla ka tuttavatelt saadud Tiina õuntest, mis mulle süües väga maitsevad, aga mahl on minu jaoks liiga magus ja igav. Ilmselt on see harjumuspärasest maitsest, aga oma kodune mahl on õige hää, ja hind ka praktiliselt olematu. Aga igal juhul kiidan saarlasi selle eest, et suudavad toota mahla, mis on nii hea, et seda isegi hoolimata krõbedast hinnast ostetakse :) | |
Liisi Abikokk 2011-04-21 16:32:17 |
Meeldib Rannamõisa lepasuitsu broileririnnaliha dekooriga. Hea mugav võileiva peale lõikamiseks või kanasalati valmistamiseks. | |
Kärt Abikokk 2011-04-27 14:32:06 |
Sain kingiks karbi Kalevi uut (?) drazeed mandel mündimaitselises piimašokolaadis, mis on täitsa maitsev amps. | |
Tullia Abikokk 2011-04-27 21:36:56 |
Olin sunnitud poest moosi ostma. Valisin Rimist nende ökosarja mustikamoosi ja see oli väga hea. Maitses nagu kodune mustikamoos. | |
Laurentzius Abikokk 2011-04-28 21:43:40 |
Kauperist ostetud kobar-kirsstomatit 500 g pakis olid väga magusad , ilusad punased ja terved. | |
<< < 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 > >> |