Poest positiivset (ehk õnnestunud ostud)

Netcat
Abikokk
2011-04-02 12:06:46
Liiseli:
Kas te šokolaadiga Philadelphiat olete proovinud? Väga õnnestunud kombinatsioon minu meelest!
Jah olen. Ma lootsin, et see on šokolaadisem, või noh, tumedam või.. ma olen end üle 70%-se .šokolaadiga ilmselt ära hellitanud, kõik piimašokolaadi meenutav tundub veider. Natuke parem on kui need šokolaadi-pähklikreemid, sest pole nii rasvane, aga minu jaoks liiga sarnane neile oma maitselt.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Domori
Kokaõpilane
2011-04-05 11:38:52
Netcat:
Liiseli:
Kas te šokolaadiga Philadelphiat olete proovinud? Väga õnnestunud kombinatsioon minu meelest!
Jah olen. Ma lootsin, et see on šokolaadisem, või noh, tumedam või.. ma olen end üle 70%-se .šokolaadiga ilmselt ära hellitanud, kõik piimašokolaadi meenutav tundub veider. Natuke parem on kui need šokolaadi-pähklikreemid, sest pole nii rasvane, aga minu jaoks liiga sarnane neile oma maitselt.
Proovisin ka, sest selle sai koos tavalistega soodsalt kaasa. Süüa kõlbab, aga vaimustust ei tekitanud. Kerge šokolaadine maitse on olemas. Mind šokeeris veidi konsistents, kuid see oli ilmselt vähendatud rasvasisalduse pärast selline. Kuna karpe sai mitu, siis katsetasin seda tarretatud juustukoogi tegemisel (160s sissekanne).
Kokkamas95
Abikokk
2011-04-08 18:59:28
Väga maitsev on uus Premia eriti rammus punasõstra-koorejäätis. Maitselt mõnusalt vahune ja koorene ning punasõstratükikestega.

http://kokkamas95.blogspot.com/

Inbetween
Kokaõpilane
2011-04-09 16:27:40
Linnamäe Lihatööstuse õunasuitsutooted viivad küll keele alla. http://www.linpet.ee/index.php?group_id=26&product_id=172&page=50&action=show_product_details&
Netcat
Abikokk
2011-04-10 12:07:55
Inbetween:
Linnamäe Lihatööstuse õunasuitsutooted viivad küll keele alla. http://www.linpet.ee/index.php?group_id=26&product_id=172&page=50&action=show_product_details&
Jah, need on head. Kahju ainult, et sinna on peetud vajalikuks nii palju lisandeid, sh maitsetugevdajat, toppida. Omalt poolt kinnitan, et Saaremaa õunamahl on tõesti kuritegelikult hea. Kuritegevus seisneb siis selles, mis hakkab juhtuma teie rahakotis, kui te selle oma püsimenüüsse võtate.

Blondie
Abikokk
2011-04-10 19:31:20
Kokkamas95:
Väga maitsev on uus Premia eriti rammus punasõstra-koorejäätis. Maitselt mõnusalt vahune ja koorene ning punasõstratükikestega.
Ma ka ostsin ja olin üllatunud - kui üldiselt igasugused "roosad" jäätised on väga lääged, siis see punase sõstra oma oli tõesti hea.
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-04-10 22:06:18
Netcat:
Omalt poolt kinnitan, et Saaremaa õunamahl on tõesti kuritegelikult hea. Kuritegevus seisneb siis selles, mis hakkab juhtuma teie rahakotis, kui te selle oma püsimenüüsse võtate.
Vägagi nõus :( :) (Aga no pudelitesse saab sel sügisel enda õunamahla jälle villida, nii et miski kasu on nende kallite Saaremaa õunamahlade joomisest ka).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Netcat
Abikokk
2011-04-11 13:50:43
Pille:
Netcat:
Omalt poolt kinnitan, et Saaremaa õunamahl on tõesti kuritegelikult hea. Kuritegevus seisneb siis selles, mis hakkab juhtuma teie rahakotis, kui te selle oma püsimenüüsse võtate.
Vägagi nõus :( :) (Aga no pudelitesse saab sel sügisel enda õunamahla jälle villida, nii et miski kasu on nende kallite Saaremaa õunamahlade joomisest ka).
Hm, kas neile on parajat uut korki saada või tuleks sama korki korduvkasutada?

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-04-11 14:05:39
Netcat:
Pille:
Netcat:
Hm, kas neile on parajat uut korki saada või tuleks sama korki korduvkasutada?
Ma plaanin korduvkasutada, kuna pole selliseid korke ise müügil näinud. Mullused õunamahlad läksid (tuna)mullustesse klaasist granaatõunamahlapudelitesse ja säilisid kõik kenasti.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Jaanikaant
Abikokk
2011-04-13 10:02:19
Kokkamas95:
Minu jaoks oli see jäätis samuti meeldiv üllatus- väga maitses!

Maitse asi

<< 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 >>