Poest positiivset (ehk õnnestunud ostud)

Liisi
Abikokk
2011-03-23 20:11:41
Maitsev üllatus oli Karumsi papaya ja glükoosiga kohuke. Meile meeldib :)

Liisi Blogi

Kiilike
Abikokk
2011-03-23 21:15:14
Avastasin täna Haabersti Rimist mahetoodete leti ja sealt omakorda Pajumäe maitsestamata jogurti. See on lemmik juba mõnda aega aga tavaliselt ei satu poodidesse kus seda leidub.

kiilikese köögikatsetused

Tziiki
Abikokk
2011-03-23 21:46:54
Netcat:
Proovimisele kuuluvate toodete nimekirja läheb kindlasti Premia "eriti rasvase" (vms) vahvlijäätise uus, roosa variant punase sõstraga. NB, keda see häirib, siis kuigi sisukord tundus mitte eriti kräpirohke, on punane värv saavutatud karmiiniga. Väike hämming siinkohal.
see punasesõstra jäätis on väga maitsev, täitsa päris marjad olid ka sees, nii et mulle tuleb suure üllatusena see, et ka toiduvärv koostisesse kuulub...milleks küll :O

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Blondie
Abikokk
2011-03-24 19:02:35
Netcat:
Üldiselt mulle need plastmasspudelijoogid ei meeldi, aga külas olnud vanematest jäänud külmkapijääke likvideerides sattusin Farmi "funktsionaalse vadakujoogi" vms peale. Punase apelsiniga. See mulle maitses. Nüüd pusin probleemi kallal, kas millegagi selle tarbimist õigustada ka annab. Pudelitäis annab kusagil 100 kcal, mis tuleb kõik süsivesikutest, ja mingi portsu kaltsiumi, ilma rasvata. Kas see kaltsium on ilma rasvata üldse omastatav, ja kui ei ole, siis milles funktsionaalsus üldse seisneb? Kas mul oleks targem 100 kcal eest pigem täismahla juua ja juustu peale süüa ning säästa keskkonda veel ühest plastpudelist? Või tuleks siiski toetada kodumaist innovatiivset tootearendust? Eh, valikud, valikud
Mul oli täpselt sama mõttekäik hiljuti selle punase apelsini vadakujoogiga...
Liiseli
Abikokk
2011-03-29 19:17:00
Maitsesin Kalevi soolatud mandlitega piimašokolaadi, mis oli täitsa mõnus. Kahju, et ainult 300 g pakendis saada on.
Tziiki
Abikokk
2011-03-29 21:37:34
Liiseli:
Maitsesin Kalevi soolatud mandlitega piimašokolaadi, mis oli täitsa mõnus. Kahju, et ainult 300 g pakendis saada on.
ma proovisin ka seda ja minu arvates polnud sellel üldse aru saada, et soolatud pähklid oleksid olnud...erinevalt ühest üliheast Marabou šokolaadist :P aga pakend on ülikena-selles mõttes hea, et vanasti oli kuidagi kentsakas meie šokolaade välismaalastele kinkida, aga neid uusi kingiks iga kell :)

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Meringue
Abikokk
2011-03-30 16:58:47
Tziiki:
Liiseli:
ma proovisin ka seda ja minu arvates polnud sellel üldse aru saada, et soolatud pähklid oleksid olnud...erinevalt ühest üliheast Marabou šokolaadist :P aga pakend on ülikena-selles mõttes hea, et vanasti oli kuidagi kentsakas meie šokolaade välismaalastele kinkida, aga neid uusi kingiks iga kell :)
Ja ma kiidaks siia juurde Karl Fazeri röstitud-soolatud indiapähklitega piimašokolaadi. Kui üldiselt jätavad mind pähklitega šokolaadid üpriski külmaks, siis see kaob lausa märkamatult. :D Seda, kuidas ta Kalevi omaga võrreldes on või kas seal on soola rohkem tunda, ma öelda ei oska (mind on kuidagi alati Kalevi šokolaadid külmaks jätnud :/ ), aga mina olen tundnud küll kerget ja täiesti parajat soolanüanssi.

Köögikatsed

Netcat
Abikokk
2011-03-30 18:16:06
Mulle meeldib Lindti meresoolakristallidega tume šokolaad. Selles mõttes soola ja šokolaadi nüansid sobivad hästi küll. Aga pähklid šokolaadis, veel hullem piimašokolaadis on minu jaoks võeh brr. Enda viimatine hea kogemus - kaubamajast Mövenpicki "peenjogurt" (nii ongi saksa keeles potsiku peal!) mango ja litši lisandiga. Ma olen neid maitseid enamvähem kõiki proovinud ja peale kohvilisandiga jogurti ei jätnud ükski seni soovi uuesti osta, aga seda mango oma võtaks küll. Need on siis potsikus stiilis valge jogurt all ja moos peal, mitte ühtlaselt segi segatud.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

ErleS
Abikokk
2011-03-30 19:36:52
Mulle maitseb ka see Lindti tume šokolaad meresoolaga. Kalevi oma jätsin ostmata, kuna minu uurimise peale müüjalt, kas soola maitset ka tunda on (nt Kalevi karusmarjaga šokolaadil pole ju keegi karusmarja maitset suutnud tuvastada:)), tunnistas ta, et tema meelest võiks seda rohkem olla. Kuna saadaval on ainult suur šokolaad, siis jäi see minust esialgu poodi. Ma söön küll Kalevi šokolaadi, aga kahjuks on neil liiga palju üheülbalisi šokolaade. See soolatud mandlitega šokolaad on idee poolest isegi päris suur samm edasi, loodetavasti ei ole soola maitset liigselt kardetud.
Liiseli
Abikokk
2011-04-02 00:05:56
Kas te šokolaadiga Philadelphiat olete proovinud? Väga õnnestunud kombinatsioon minu meelest!
<< 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 >>