Poest positiivset (ehk õnnestunud ostud)

Liiseli
Abikokk
2011-02-17 14:41:31
Meie pere viimase aja lemmikjuust on Põltsamaal valmistatud Synnøve Finden Ost. Ei ole nii lääge nagu tüüpilised Emmentalid. Ja eile maitsesin esimest korda Nopri talu koorekaramelli. Oi-oi-oi... Väga karm, kui sellest sõltuvusse jään, sest see on rammus!
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-02-17 15:58:21
Liiseli:
Ja eile maitsesin esimest korda Nopri talu koorekaramelli. Oi-oi-oi... Väga karm, kui sellest sõltuvusse jään, sest see on rammus!
Kahjuks ammu avastatud :( Õnneks ei satu tihti poodi :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Üllekas
Abikokk
2011-02-17 20:37:02
Uuest Parimast poest (Mustamäe tee alguses) ostsin If you care küpsetustopsid ehk võib ka öelda, et paberist muffinivormid. Need on pleegitama, mitte-kinnijäävad ja komposteeritavad. Neid on saadaval 3s suuruses. Mina olen rahul. Muffinid sai väga lihtsalt kätte küll:)
Fre
Abikokk
2011-02-17 22:27:56
Kuulge kas ma olen juba öelnud et olen avastanud elu esimesed söödavad verivorstid? Ma ei ole verivorste siiani eriti suu sissegi võtnud, vahest moepärast väike amps, jube vastik. Ja nüüd olen leidnud Rakvere BBQ verivorsitkesed, ei tea mitmes pakk on külmkapis. Väga head vürtsikad, sellised tugevad ja iseloomuga. Koostist pole igaks juhuks lugenud.
Spiidi
Abikokk
2011-03-04 20:32:38
Oscari Lihatäästuse e-vaba suitsupeekon. Küll ma olin rõõmus seda nähes ja olen sel nädal söönud peekonit igaks hommikuks. Ma olin õnnetult säilitusainetevaba peekonit otsinud ja seegi kord vaatasin lihtsalt huvist, mis juurde tulnud on, kui selle leidsin. Mul on hea meel ja soovitan teilegi, mida rohkem seda ostetakse seda rohkem e-vabu tooteid turule tuleb.

le D?ner

Tziiki
Abikokk
2011-03-14 23:00:18
oi kuidas kiidan :) firma SpiZe artišoki pesto (leidsin Rimist) ja Philadelphia toorjuust šokolaadiga

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Netcat
Abikokk
2011-03-14 23:33:08
See toorjuust šokolaadiga on jah igale poole ilmunud (ise nägin Selveris ja Comarketis). Kas see maitseb rohkem nagu tihkem ja šokolaadisem kohupiimakreem, või pigem nagu nutella? Nutellat ja neid teisi rasvaseid purgimäärdeid ma ei salli, sellepärast pole julgenud osta.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Tziiki
Abikokk
2011-03-15 07:27:18
Netcat:
See toorjuust šokolaadiga on jah igale poole ilmunud (ise nägin Selveris ja Comarketis). Kas see maitseb rohkem nagu tihkem ja šokolaadisem kohupiimakreem, või pigem nagu nutella? Nutellat ja neid teisi rasvaseid purgimäärdeid ma ei salli, sellepärast pole julgenud osta.
See maitseb täpselt nagu toorjuust šokolaadiga :) ei ole kohupiimakreemi sarnane ja nutellast on asi üldse kaugel. Aga kui keegi on teinud šokolaadi-toorjuustu kooki ja kreemikaussi pärast puhtaks limpsinud, siis just täpselt nii see maitsebki ;)

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Profa
Abikokk
2011-03-20 14:51:45
Adavere lihapoe fännina leisdin eile sealt kaks maitsvat uudistoodet - suitsutatud seakoot ja õhukesed preatud veiseliha lõigud küüslaugu ja pipraga. Söön ja kiidan.

Profa köögipool

Netcat
Abikokk
2011-03-23 19:47:48
Üldiselt mulle need plastmasspudelijoogid ei meeldi, aga külas olnud vanematest jäänud külmkapijääke likvideerides sattusin Farmi "funktsionaalse vadakujoogi" vms peale. Punase apelsiniga. See mulle maitses. Nüüd pusin probleemi kallal, kas millegagi selle tarbimist õigustada ka annab. Pudelitäis annab kusagil 100 kcal, mis tuleb kõik süsivesikutest, ja mingi portsu kaltsiumi, ilma rasvata. Kas see kaltsium on ilma rasvata üldse omastatav, ja kui ei ole, siis milles funktsionaalsus üldse seisneb? Kas mul oleks targem 100 kcal eest pigem täismahla juua ja juustu peale süüa ning säästa keskkonda veel ühest plastpudelist? Või tuleks siiski toetada kodumaist innovatiivset tootearendust? Eh, valikud, valikud. Proovimisele kuuluvate toodete nimekirja läheb kindlasti Premia "eriti rasvase" (vms) vahvlijäätise uus, roosa variant punase sõstraga. NB, keda see häirib, siis kuigi sisukord tundus mitte eriti kräpirohke, on punane värv saavutatud karmiiniga. Väike hämming siinkohal.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

<< 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 >>