Silja Abikokk 2011-01-11 19:00:15 |
Täna proovisin Lepasuitsu juustu- E-Piima Põltsamaa PÜ toodang. No väga hea maitsega- naturaalne suits! Mõnus tekstuur ka. Kindlasti mõneks ajaks lemmikute seas. | |
Tiina Abikokk 2011-01-15 15:23:10 |
Kiidan Iffcateringi maksapasteeti, mille ostsin Sadama Turult, seda võib niisama lusikaga karbist süüa :)
Sealtsamast Sadama turult ostan iga kord ka kuivatatud õunu ja piimakomme, oi kui head. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Netcat Abikokk 2011-01-15 21:09:17 |
Üle pika aja on jälle midagi head öelda poejäätise kohta. Viva liitrine neljakandilises paberpakis koore-vanillijäätis jõhvikatriipude ja leivapuruga on täpselt minu maitse järgi. Mitte liiga magus, jõhvikas maitseb täitsa ehtsalt hapu jõhvika ja leivapuru leiva järgi ja mõlemat on täitsa piisavalt ja ühtlaselt hulka segatud, lusikaga taga ajama ei pea, samas on üldtulemus mahe, mitte vänge. Täpselt sellist kombinatsiooni olengi oodanud. Kahju, et see pidi mitte-kodumaiselt tootjalt tulema. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Sissela Kokaõpilane 2011-01-18 19:32:26 |
Loodetavasti sobib siia - jäid täna Sikupilli Prismas silma huvitavad pelmeenid: känguru-, põdra-, ja metssealihaga (mitte need punases pakis ulukilihadega pelmeenid). Olid üsna ilmetus läbipaistvas pakis, mingid loomad olid peal ja tootja oli vist UVIC (kuigi nende kodulehelt ei leia...). Kas keegi on neid proovinud? Hind oli kuidagi kummaliselt odav, ei julenud osta (kas mingi 1,4 euro ringis). Samas liha oli ca 60%, väga kahtlast midagi ei jäänud silma... | |
Aire1 Abikokk 2011-01-19 08:23:53 |
Meie oleme proovinud põdralihaga pelmeene, isegi kaks korda. Ei ole nii mahlased kui tava pelmeenid, põdraliha ongi natuke puisem. Soovitav ühe paki ära proovida, eks maitsemeeled on meil erinevad. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-01-19 09:42:59 |
Netcat:
Ma proovisin ka selle jäätise ära. Mulle oleks meeldinud, kui see oleks veidi, noh, triibulisem olnud :) Kui soojemaks läheb, siis teen seda riivleivajäätist, aga segan jõhvikakeedist hulka. Et kooslus jõhvikas-riivleib-jäätis töötab, tõdesin juba sügisel toidumessil - seal proovisin lätlaste kuulsa jäätiseleti tooteid ja see kooslus oli ainus, mis mulle meeldis. Ja kohe väga :)
Üle pika aja on jälle midagi head öelda poejäätise kohta. Viva liitrine neljakandilises paberpakis koore-vanillijäätis jõhvikatriipude ja leivapuruga on täpselt minu maitse järgi. Mitte liiga magus, jõhvikas maitseb täitsa ehtsalt hapu jõhvika ja leivapuru leiva järgi ja mõlemat on täitsa piisavalt ja ühtlaselt hulka segatud, lusikaga taga ajama ei pea, samas on üldtulemus mahe, mitte vänge. Täpselt sellist kombinatsiooni olengi oodanud. Kahju, et see pidi mitte-kodumaiselt tootjalt tulema. |
|
Netcat Abikokk 2011-01-19 11:51:39 |
Pille:
Minu eksemplar oligi täitsa rahuldavalt triibuline. Kurb kuulda, et tegu on loteriiga.
Kas Vivat ei tehtagi mitte Lätis või oli see Leedu toode? Netcat:
Ma proovisin ka selle jäätise ära. Mulle oleks meeldinud, kui see oleks veidi, noh, triibulisem olnud :) Kui soojemaks läheb, siis teen seda riivleivajäätist, aga segan jõhvikakeedist hulka. Et kooslus jõhvikas-riivleib-jäätis töötab, tõdesin juba sügisel toidumessil - seal proovisin lätlaste kuulsa jäätiseleti tooteid ja see kooslus oli ainus, mis mulle meeldis. Ja kohe väga :)Üle pika aja on jälle midagi head öelda poejäätise kohta. Viva liitrine neljakandilises paberpakis koore-vanillijäätis jõhvikatriipude ja leivapuruga on täpselt minu maitse järgi. Mitte liiga magus, jõhvikas maitseb täitsa ehtsalt hapu jõhvika ja leivapuru leiva järgi ja mõlemat on täitsa piisavalt ja ühtlaselt hulka segatud, lusikaga taga ajama ei pea, samas on üldtulemus mahe, mitte vänge. Täpselt sellist kombinatsiooni olengi oodanud. Kahju, et see pidi mitte-kodumaiselt tootjalt tulema. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-01-19 12:07:31 |
Netcat:
Netcat, too oli mingi Läti väiketootja-pisifirma, nii et Vivaga ilmselt seos puudub.. See rukkileib-jõhvikas-piimatoode kooslus on lätlastele väga omane, vt kasvõi Biguzis või Rūpjmaizes kārtojums.
Pille:
Minu eksemplar oligi täitsa rahuldavalt triibuline. Kurb kuulda, et tegu on loteriiga.
Kas Vivat ei tehtagi mitte Lätis või oli see Leedu toode?Netcat:
Ma proovisin ka selle jäätise ära. Mulle oleks meeldinud, kui see oleks veidi, noh, triibulisem olnud :) Kui soojemaks läheb, siis teen seda riivleivajäätist, aga segan jõhvikakeedist hulka. Et kooslus jõhvikas-riivleib-jäätis töötab, tõdesin juba sügisel toidumessil - seal proovisin lätlaste kuulsa jäätiseleti tooteid ja see kooslus oli ainus, mis mulle meeldis. Ja kohe väga :)Üle pika aja on jälle midagi head öelda poejäätise kohta. Viva liitrine neljakandilises paberpakis koore-vanillijäätis jõhvikatriipude ja leivapuruga on täpselt minu maitse järgi. Mitte liiga magus, jõhvikas maitseb täitsa ehtsalt hapu jõhvika ja leivapuru leiva järgi ja mõlemat on täitsa piisavalt ja ühtlaselt hulka segatud, lusikaga taga ajama ei pea, samas on üldtulemus mahe, mitte vänge. Täpselt sellist kombinatsiooni olengi oodanud. Kahju, et see pidi mitte-kodumaiselt tootjalt tulema. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-01-20 19:48:52 |
Minul õnnestus täna Viimsi Biomarketist osta nii tavalisi tumedaid rosinaid, heledaid sultana rosinaid (no neid on alati) kui ka korinte. Ma ei mäletagi, et oleksin viimaseid kuskil Eestis varem silmanud. Panin neid kõiki rosinakisselli sisse ja väga kena ja maitsev kissell sai :P Eriti nunnud olid need korindid - tillukesed ja perfektselt ümmargused... | |
Profa Abikokk 2011-01-23 21:19:23 |
Adavere lihatööstuse poes oli palju head-paemat. Ilusaid seakoote, südant, neeru, saba. Lihaveist ja värsket metslooma. Näppu jäi vinnutatud hobune nagu alati, seakooti ja piprasalaamit. | |
<< < 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 > >> |