Poest positiivset (ehk õnnestunud ostud)

Enely100
Abikokk
2010-12-19 19:41:22
Berit:
Minu üllatuseks on olemas veel teinegi maitsev ketšup lisaks Heinzi omale: Hellmansi ketšup! Päris tore maitsev üllatus, kui tudengina teine kord natuke soodsamalt tarvis läbi ajada :)
Ostsin ka seda üleeile ning ühinen kiitusega.
Dee
Abikokk
2010-12-28 17:41:28
Ma teen küll ahjuliha tavaliselt ise, aga ühe kiire jõuluse ümberarvestuse tulemusena ostsime Saaremaa jõulupraadi (ametlik nimetus vist oli: E-vaba Saaremaa LT Mõisapraad) ja too oli meeldivalt mõnusa maitsega. Kiidan. :)
Zapxpxau
Abikokk
2011-01-02 19:48:01
Mulle päris meeldib Stockmanni kartuli-peekonisalat. Peekonit on küll päris palju, kohe nii palju, et mu kass kah tublisti maiustada saab, aga maitse on salatil hea. Võin öelda, et ma ei söö ühtegi klassikalist poekartulisalatit, maitse on alati õõvastav. See salat aga üllatas mind. Ei ole küll päris kartulisalat hapukurgi ja vorstiga, aga maitses. Teine asi on üks maksavorst. Hm, ei mäleta tootja nime, mingi väiksem firma Lääne-Eestist? Haapsalu kandist? Neil on mõned lihapoed ka? On selline soolika sees, beež, konsistents on natuke tihkem kui maksapasteedil.

Zap*

Netcat
Abikokk
2011-01-03 10:47:07
Zapxpxau:
Mulle päris meeldib Stockmanni kartuli-peekonisalat. Peekonit on küll päris palju, kohe nii palju, et mu kass kah tublisti maiustada saab, aga maitse on salatil hea. Võin öelda, et ma ei söö ühtegi klassikalist poekartulisalatit, maitse on alati õõvastav. See salat aga üllatas mind. Ei ole küll päris kartulisalat hapukurgi ja vorstiga, aga maitses.
Stockmanni kohapeal tehtud salatid ei ole enamasti kunagi õõvastavad. Neil seda päris klassikalist kartulisalatit ei olegi vist, aga vahel on mingi röstbiifisalat olnud, mis on täitsa söödav. Selveris on üks kartulisalat, kartuli-munasalat nimelt, mis erinevalt teistest nende kartulisalatitest, mis on kõik jälgid, vahel maitseb täiesti rahuldavalt kartulisalati aluspõhja jaoks, kuhu siis oma maitse järgi komponente juurde lisada võib - ja vahel maitseb, nagu oleks koristaja sinna põrandalapi kuivaks väänanud. Point on selles, et kunagi ei või teada, kumb seal karbis siis seekord on. Sellepärast ei julge seda enam osta.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Pulavik
Abikokk
2011-01-04 09:15:52
Minu meelest on parim kartulisalat Usin-TR pakitud Sünnipäevasalat. No maitseb ikka ehtne, nagu kunagi lapsepõlves sai ahjuviinerite kõrvale sünnipäevadel söödud :)
Netcat
Abikokk
2011-01-04 14:21:33
Pulavik:
Minu meelest on parim kartulisalat Usin-TR pakitud Sünnipäevasalat. No maitseb ikka ehtne, nagu kunagi lapsepõlves sai ahjuviinerite kõrvale sünnipäevadel söödud :)
Oi ei, käsitsitehtud on ikka palju parem.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Üllekas
Abikokk
2011-01-06 20:13:29
Mees tõi poest Oskari E-vaba Fileesinki. Koostis sealiha, joogivesi ja sool. Mulle maitses. Oli küll ehk natu vesine, aga igati tore, et poest võib leida mõne singi ka ilma teatud lisanditeta.
Silja
Abikokk
2011-01-07 11:37:46
Üllekas:
Mees tõi poest Oskari E-vaba Fileesinki. Koostis sealiha, joogivesi ja sool. Mulle maitses. Oli küll ehk natu vesine, aga igati tore, et poest võib leida mõne singi ka ilma teatud lisanditeta.
Just paar päeva tagasi ostsin sama sinki ja väga hea oli! Mõnus puhas liha maitse. Märkasin et neil oli ka E-vaba suitsupeekon. Siiani olen Pere Viie päeva suitsuliha kasutanud suitsuse maitse jaoks.

Lavendlimesi.blogspot.com

Sissela
Kokaõpilane
2011-01-07 22:18:56
Pulavik:
Mulle ka see maitseb. Vahel isegi rohkem tahaks seda, kui ise tehtud salatit (ja ma ikka saanud sadat erinevat isetehtud, aga noo vahel on isu) :)
Lexo
Kokaõpilane
2011-01-08 00:08:19
Taas kord pean kiitma Kristiine keskuses müüdavat suitsuliha (Rebase Talu, kui ma ei eksi). Konkurentsitult parim, mida on võimalik kaubanduskeskustest saada, minu arust. Liha on "lihane", piisavalt/parajalt soolane ja mõnusalt "vesine" (mahlane ja sitke).
<< 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 >>