Enely Abikokk 2010-11-14 21:51:11 |
Jogobella ahjuõuna-kaneeli jogurt on väga hea, veidi magus, aga mõnusalt SUURED tükid on sees :) Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
Tziiki Abikokk 2010-11-14 23:21:29 |
täna Prismas jäid silma frikadellid metssea- ja põdralihast. Koostises oli 68% liha ja maitseained (sool, pipar)...ei mingeid kahtlaseid E-sid ega muud kraami. Minu poolt jäid kahjuks kõrge hinna tõttu seekord poodi, aga kindlalt proovin millalgi ära. As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Netcat Abikokk 2010-11-15 10:34:12 |
Tziiki:
Neid on Selveris ka. Ja Rimis. Samas sarjas on muide ka pelmeenid.
Neid põdra omasid olen korduvalt ostnud, praegugi on üks pakk sügavkülmas. Peale seda, kui need müügile ilmusid, teisi poefrikadelle enam ei ostaks küll. täna Prismas jäid silma frikadellid metssea- ja põdralihast. Koostises oli 68% liha ja maitseained (sool, pipar)...ei mingeid kahtlaseid E-sid ega muud kraami. Minu poolt jäid kahjuks kõrge hinna tõttu seekord poodi, aga kindlalt proovin millalgi ära. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Netcat Abikokk 2010-11-15 10:38:36 |
Kessu343:
Vanillitäppe on tõesti mehiselt. Aga minu jaoks on see pisut liiga magus. Alma vanilli kohupiimakreem 400g topsis on tõesti hea. väga kreemine ja vanillitäpid isegi näha. http://www.valio.ee/static/files/012/t2_400g_cooking-curd_25_-_vanilla_63802.jpg Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-11-15 10:50:35 |
Netcat:
Tootjaks on AS Linpet.
Tziiki:
Neid on Selveris ka. Ja Rimis. Samas sarjas on muide ka pelmeenid.
Neid põdra omasid olen korduvalt ostnud, praegugi on üks pakk sügavkülmas. Peale seda, kui need müügile ilmusid, teisi poefrikadelle enam ei ostaks küll.täna Prismas jäid silma frikadellid metssea- ja põdralihast. Koostises oli 68% liha ja maitseained (sool, pipar)...ei mingeid kahtlaseid E-sid ega muud kraami. Minu poolt jäid kahjuks kõrge hinna tõttu seekord poodi, aga kindlalt proovin millalgi ära. |
|
Profa Abikokk 2010-11-15 11:08:10 |
Marks & Spenceri teekotikestes jook, mis ei ole tee, vaid segu sidrunikoorest, ingverist, kaneelikoorest, sidrunheinast, sidruniõlist, ženšennist ja melissist. Sobib hästi niiskesse ilma. | |
Fre Abikokk 2010-11-15 15:56:15 |
Oh, nii häid tooteid on leitud, mõtlen siis neid frikadelle ja mittetee-teed. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-11-24 12:56:53 |
Stockmannis oli müügil seda soodsa hinnaga Poola grilljuustu (grill ser), mida on hea kasutada saganaki tegemiseks. Too keskmine juustulett, kus valmispakendatud juustud on - kõige parempoolsem riiuliots, kandiline pakk, hind ca 24 krooni. Vertigo Gourmet roheline pesto oli üllatavalt meeldiv. Ja Kaubamaja Toiduosakonnas oli jälle wonton-lehti müügil - pikka aega sai neid ju ainult Piprapoest. | |
Netcat Abikokk 2010-11-24 14:37:52 |
Tallinna Kaubamajas olid müügile tulnud Mövenpicki jogurtid. Proovisin kohvi oma, päris hea ja erinevalt teisest meie turul saada olevast Mocca kohvijogurtist pole karamelliga pruuniks värvitud. Rammusust arvestades ehk liiga suures topsis vast. Hind 14 krooni ja midagi. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Tziiki Abikokk 2010-11-27 22:30:31 |
täna ei tulnud need asjad küll poest, aga tänase ökomessi saak: Eesti Mahe tallekael rabarbrimarinaadis, Tootsipeenra viljakohvijook, Polli ploomipüree...kõike kiidan taevani.
Seda Eesti päritolu pastat ostsime ka-muidu oli maitsev, aga kukeseeni oli tunda vaid keetmisel lõhnas. As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
<< < 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 > >> |