Meringue Abikokk 2010-06-04 17:27:58 |
Stardust:
Meie karp oli pärit Ülejõe Konsumist. Täna käisin ka Veeriku Selveris, kus oli ka "uus" sildiga olemas see sari, aga silma paistsid seal hetkel vaid Panna Cotta ja Stracciatella maitsed.
Meringue:
See on täiesti imeline jäätis, nii pehme ja kreemine ja mõnusa järelmaitsega.
Aga paraku ei ole ma seda viimasel ajal mitte üheski Tartu poes kohanud, olen läbi käinud mitmed poed (erinevad Rimid, Selverid, Maximad, Konsumid - noo ei olnud). Üleüldse tervet sarja pole näinud. Nii et kui keegi teab mõnd konkreetset müügikohta, mis ilmselgelt ikkagi eksisteerib, andke teada, lähen kohe ostma.Jube mõnusaks üllatuseks oli Ingmani Sentimento sarja jäätis Nocciola. |
|
Stardust Abikokk 2010-06-04 17:32:26 |
Õige muidugi, Kaubamaja. Sealt ma olen antud jäätist ostnud küll, aga väga tihti sealsesse jäätiseletti jällegi ei satu. Hind on seal ilmselt ka oluliselt kõrgem kui mujal. Kusjuures, ma olen Sentimento jäätiseid ka Statoilis näinud, ent seal oli see juurdehindlus veel eriti hirmus. Aga muidu on ikka nii, et ise küsin ja ise komistan vastuste otsa ka. Sattusin Ujula Konsumisse, kus täna kõik Sentimento jäätised ilusti reas olid. 47.90 tükk, kui kedagi huvitab. Prisma oleks ka valik, ent ma nii kaua ei jaksanud oodata, mil meil esimene Prisma avatakse. Esmalt lubati küll maikuud, ent nüüd on tähtajaks välja kuulutatud sügis. Suurem jäätisevalik teeks mu rõõmsaks küll. (Tegelikult on mu jäätiseotsingud juba natuke naljakad. Eile olin Annelinnas, seega läksin spetsiaalselt Eedeni Konsumisse, et äkki seal on. Ei olnud. Poe see osa, kus asusid jäätisekülmikud, oli väidetavalt remondis, nii et poes polnud mitte ühtegi jäätist. Ja kuna mulle meeldib vaheldus, siis ma käin tihtipeale parasjagu kõige kaugemas punktis asuvas poes, nii et ma olen seda jäätist ikka siit ja sealt otsinud. Aga kõige vähem sallin ma millegipärast just seda kõige kodulähedasemat poodi, kus seesamune jäätis mind täna ilusasti ootas.) | |
Enely100 Abikokk 2010-06-11 20:50:57 |
Eile tuli väikevend külla poest kaasa ostetud Eesti Pagari Küpsisekoogiga. Täiesti korralik küpsisetort moosi ja rohke hapukoorega. Ma ei hakanud oma maitseelamust igaks juhuks rikkuma koostisosade nimekirja lugemisega. | |
Tiina Abikokk 2010-06-13 21:53:39 |
Käisin eile turul ja sattusin hoogu, nagu alati - no kes teab, millal jälle sinna satub :) Aga positiivne oli hoopis eesti kurk. Müüjal oli kahte sorti kurki - Eesti 35 kr ja Leedu 25 kr kilo. Minu jaoks ei ole olulist vahet, kas Eesti või Leedu, sest töö tõttu maksan ma natuke makse ka Lätis ja Leedus, ehk siis üks koduturg kõik :) Aga müüja andis mõlemat maitsta ja Eesti kurgil oli Leedu omaga mäekõrgune vahe -kui viimane oli vesine ja maitsetu, siis Eesti kurk oli tõeliselt maitsev suvine kurk, nagu muiste. Ostsin kohe suure kotitäie :) Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Profa Abikokk 2010-06-13 22:06:18 |
Apelsini ja õunamahlad liitristes plastpudelites. Tootjamaa Taani, maaletooja Viru Õlu. Apelsinimahla pudel on oranž ja õunamahla pudel roheline. Hind on suhteliselt kallis, aga sisu on seda väärt. | |
Tullia Abikokk 2010-06-13 22:38:17 |
Profa:
Sa mõtled ilmselt Harboe mahlasid. Need on tõesti kiiduväärt. Olen proovinud greibi-, apelsini-, pirni- ja ananassimahla ning kõik on väga head ja toredaks vahelduseks kodustele mahladele. Sisu on tõesti seda hinda väärt.
Apelsini ja õunamahlad liitristes plastpudelites. Tootjamaa Taani, maaletooja Viru Õlu. Apelsinimahla pudel on oranž ja õunamahla pudel roheline. Hind on suhteliselt kallis, aga sisu on seda väärt. |
|
Netcat Abikokk 2010-06-13 23:14:39 |
Tullia:
See on müügileilmumisest peale praktiliselt ainus apelsinimahl meie kodus... probleem on selles, et kui kvaliteediga ära harjud, siis kõik teised pakimahlad maitsevad.. ee.. ei maitse enam üldse, noh. Kunagi ma ostsin Granini Mild'i, see tundub nüüd nagu mingi eriline lurr.
Hinna kohta ma ütleks, et mitte kõrge, vaid parima hinna/kvaliteedi suhtega mahl meie poodides. Profa:
Sa mõtled ilmselt Harboe mahlasid. Need on tõesti kiiduväärt. Olen proovinud greibi-, apelsini-, pirni- ja ananassimahla ning kõik on väga head ja toredaks vahelduseks kodustele mahladele. Sisu on tõesti seda hinda väärt.Apelsini ja õunamahlad liitristes plastpudelites. Tootjamaa Taani, maaletooja Viru Õlu. Apelsinimahla pudel on oranž ja õunamahla pudel roheline. Hind on suhteliselt kallis, aga sisu on seda väärt. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Põrnikas Abikokk 2010-06-13 23:27:04 |
Netcat:
ühinen kiitjatega. minu lemmikuks nende greibi mahl, mis pea pidevalt kapis olemas. aga õuna ja pirnimahla tarbime ka üsna tihedalt. Tullia:
See on müügileilmumisest peale praktiliselt ainus apelsinimahl meie kodus... probleem on selles, et kui kvaliteediga ära harjud, siis kõik teised pakimahlad maitsevad.. ee.. ei maitse enam üldse, noh. Kunagi ma ostsin Granini Mild'i, see tundub nüüd nagu mingi eriline lurr.
Hinna kohta ma ütleks, et mitte kõrge, vaid parima hinna/kvaliteedi suhtega mahl meie poodides.Profa:
Sa mõtled ilmselt Harboe mahlasid. Need on tõesti kiiduväärt. Olen proovinud greibi-, apelsini-, pirni- ja ananassimahla ning kõik on väga head ja toredaks vahelduseks kodustele mahladele. Sisu on tõesti seda hinda väärt.Apelsini ja õunamahlad liitristes plastpudelites. Tootjamaa Taani, maaletooja Viru Õlu. Apelsinimahla pudel on oranž ja õunamahla pudel roheline. Hind on suhteliselt kallis, aga sisu on seda väärt. |
|
Kirsike Abikokk 2010-06-14 10:44:49 |
Profa:
Ühinen kiiduga, nende ananassimahl minu eriline lemmik.
Apelsini ja õunamahlad liitristes plastpudelites. Tootjamaa Taani, maaletooja Viru Õlu. Apelsinimahla pudel on oranž ja õunamahla pudel roheline. Hind on suhteliselt kallis, aga sisu on seda väärt. |
|
Zapxpxau Abikokk 2010-06-14 12:57:45 |
Too apelsinimahl meeldib mullegi, viljalihaga ja puha, peaaegu nagu need kallid (60kr liiter) klaaspudelites ökomahlad. Pirni oma pole siin seni olnud, aga ananassimahl mulle küll ei meeldinud, oli selline kõrvalmaitse nagu suhkruasendajal :/ , aga teised pereliikmed jõid küll. | |
<< < 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 > >> |