Tiina Abikokk 2010-06-01 21:45:46 |
Meringue:
Ma seda kunagi proovisin, aga ei saa öelda, et hirmsasti oleks maitsenud. Aga ma ei ole ka pähklikreemi fänn üldiselt. Tõepoolest pisikese palli jäätis :) Jube mõnusaks üllatuseks oli Ingmani Sentimento sarja jäätis Nocciola. Poes sai küll elukaaslasega kergelt vaieldud selle ostmise üle - tema tahtis seda kui uut ja huvitavat proovida, mina kui "majandaja" aga leidsin, et on otstarbetu osta tavapärasest ligi 2x kallimat jäätist (tudengielu ja kuu lõpp...). Kodus aga pidin oma sõnad tagasi võtma. Jäätis on küll üpriski rammus, aga samas väga mõnusa kreemise pralinee maitsega ja mitte ka liiga magus. Teda süües piisab täidsa ka ühest pisikesest pallist, mitte ei pea pool pakki endale ette tõstma, et jäätiseisu täis saaks :D Nii et lõppude lõpuks võib seda isegi kokkuhoiuks nimetada! Kindlasti kavatsen ka sarja teised maitsed läbi proovida. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Netcat Abikokk 2010-06-02 08:52:15 |
Tiina:
Samad sõnad. Minumeelest parim osa sellest jäätisest oli nägus karp, mis temast järele jäi. Hoian igasuguseid pisikesi köögividinaid selle sees. Meringue:
Ma seda kunagi proovisin, aga ei saa öelda, et hirmsasti oleks maitsenud.Jube mõnusaks üllatuseks oli Ingmani Sentimento sarja jäätis Nocciola. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pulavik Abikokk 2010-06-02 12:15:16 |
Mul ei ole ka see Nocciola just lemmik, aga sama Sentimento sarja Panna Cotta jäätist võiksin küll liitrite viisi süüa, niii pehme ja mõnus. Aga hoiatus- see on väga magus, nii et kel magusahammast just liialt jagatud pole, neile ei pruugi meeldida. Soomes sain proovida ka sama sarja Tiramisu jäätist, ja see ruulis ka :) | |
Dinnu Kokaõpilane 2010-06-03 17:30:33 |
Karl Fazeri exclusive sarjast tume, 70% kakaosisaldusega shokolaad, mis sisaldab kakaotükikesi on täiesti imeline :) ning Marks & Spenceri Tikka Masala kaste oli parem kui ma oleks purgikastmelt oodanud :) | |
Silx Abikokk 2010-06-04 09:39:07 |
Dinnu:
Kahjuks on ka see šokolaad mitte just puhas must. Sisaldab piimarasva ja pulbrit. :( Karl Fazeri exclusive sarjast tume, 70% kakaosisaldusega shokolaad, mis sisaldab kakaotükikesi on täiesti imeline :) http://www.suomikauppa.fi/images/401577KFEThinCocoaNibs_80g_.jpg ning Marks & Spenceri Tikka Masala kaste oli parem kui ma oleks purgikastmelt oodanud :) Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Netcat Abikokk 2010-06-04 11:26:22 |
Silx:
Sulle soovitaks siis Hachez'e omi. Mul on siin praegu Strawberry Pepper, 77%, lahendamisel ja mingi põldmarjamaitseline oli ka väga omapärane. Dinnu:
Kahjuks on ka see šokolaad mitte just puhas must. Sisaldab piimarasva ja pulbrit. :(Karl Fazeri exclusive sarjast tume, 70% kakaosisaldusega shokolaad, mis sisaldab kakaotükikesi on täiesti imeline :) http://www.suomikauppa.fi/images/401577KFEThinCocoaNibs_80g_.jpg ning Marks & Spenceri Tikka Masala kaste oli parem kui ma oleks purgikastmelt oodanud :) Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Stardust Abikokk 2010-06-04 12:24:22 |
Meringue:
See on täiesti imeline jäätis, nii pehme ja kreemine ja mõnusa järelmaitsega.
Aga paraku ei ole ma seda viimasel ajal mitte üheski Tartu poes kohanud, olen läbi käinud mitmed poed (erinevad Rimid, Selverid, Maximad, Konsumid - noo ei olnud). Üleüldse tervet sarja pole näinud. Nii et kui keegi teab mõnd konkreetset müügikohta, mis ilmselgelt ikkagi eksisteerib, andke teada, lähen kohe ostma. Jube mõnusaks üllatuseks oli Ingmani Sentimento sarja jäätis Nocciola. |
|
Liisi Abikokk 2010-06-04 12:53:35 |
Stardust:
Nädal tagasi nägin Kaubamaja Toidumaailmas. Ise pole veel saanud maitsta :(.
Meringue:
Aga paraku ei ole ma seda viimasel ajal mitte üheski Tartu poes kohanud, olen läbi käinud mitmed poed (erinevad Rimid, Selverid, Maximad, Konsumid - noo ei olnud). Üleüldse tervet sarja pole näinud. Nii et kui keegi teab mõnd konkreetset müügikohta, mis ilmselgelt ikkagi eksisteerib, andke teada, lähen kohe ostma.Jube mõnusaks üllatuseks oli Ingmani Sentimento sarja jäätis Nocciola. |
|
Põrnikas Abikokk 2010-06-04 13:11:48 |
Liisi:
me ostame ka Kaubamajast, seal nagu alati olemas kui vaja on olnud.. Stardust:
Nädal tagasi nägin Kaubamaja Toidumaailmas. Ise pole veel saanud maitsta :(.Meringue:
Aga paraku ei ole ma seda viimasel ajal mitte üheski Tartu poes kohanud, olen läbi käinud mitmed poed (erinevad Rimid, Selverid, Maximad, Konsumid - noo ei olnud). Üleüldse tervet sarja pole näinud. Nii et kui keegi teab mõnd konkreetset müügikohta, mis ilmselgelt ikkagi eksisteerib, andke teada, lähen kohe ostma.Jube mõnusaks üllatuseks oli Ingmani Sentimento sarja jäätis Nocciola. |
|
Netcat Abikokk 2010-06-04 13:49:51 |
Ingmani jäätiste valik on traditsiooniliselt suurim Prismas. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
<< < 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 > >> |