KÜPSISED

Martiina
Abikokk
2008-12-03 13:20:37
Minu arust on täiesti masendav, kuidas pärast mingit aega Nami-Namis olemist enam muud teha ei tahakski kui kokkama minna, mis siis, et ülehomme eksam tulemas ja tegelikult peaks ainult sellele mõtlema. Igaljuhul küpsiseid kavatsen nüüd küll enne jõulu teha, mis siis et nende tegemist kunagi proovinud pole! :)
Martiina
Abikokk
2008-12-03 15:49:40
Aniitram:
Minu arust on täiesti masendav, kuidas pärast mingit aega Nami-Namis olemist enam muud teha ei tahakski kui kokkama minna, mis siis, et ülehomme eksam tulemas ja tegelikult peaks ainult sellele mõtlema. Igaljuhul küpsiseid kavatsen nüüd küll enne jõulu teha, mis siis et nende tegemist kunagi proovinud pole!
Novot, hoolimata kõigest tegin küpsiseid kohe täna. Tegin Kevadlille, nii, et poolele taignale lisasin mooniseemneid ja poolele kaneeli ja kardemoni. Ja ma arvan, et need on maailma parimad küpsised :D (sest need on mu elu esimesed enda tehtud küpsised). Õnnestusid minumeelest hästi. Mul nii hea meel :)
Tziiki
Abikokk
2008-12-05 09:50:36
minu lemmikuteks ja nö leivanumbriks on kunagi internetiavarustest leitud chocolate-chip cookies...need on populaarsed nii sugulaste kui sõprade seas :) olen korra teinud ka siit nami-namist pärit majoneesiküpsiseid - muidu super, aga minu jaoks olid vähe magusad...

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Leenilii
Abikokk
2008-12-05 15:52:05
Tziiki:
minu lemmikuteks ja nö leivanumbriks on kunagi internetiavarustest leitud chocolate-chip cookies...need on populaarsed nii sugulaste kui sõprade seas :)
Tziiki, ehk paned oma küpsisteretsepti siia üles? Olen ka lemmiku-chocolate-chip-küpsiste otsingul, aga seda õiget pole veel leidnud..
Tziiki
Abikokk
2008-12-06 13:55:47
Leenilii:
Tziiki:
minu lemmikuteks ja nö leivanumbriks on kunagi internetiavarustest leitud chocolate-chip cookies...need on populaarsed nii sugulaste kui sõprade seas :)
Tziiki, ehk paned oma küpsisteretsepti siia üles? Olen ka lemmiku-chocolate-chip-küpsiste otsingul, aga seda õiget pole veel leidnud..
suurima hea meelega ;) ainult et mu retsept on inglise mõõdustikus...ja kui nüüd päris aus olla, siis proovisin üks kord teisendada koguseid-no ja ie tulnud enam need õiged küpsised. Mina muretsesin omale spetsiaalselt cup mõõdustikuga mõõtekannu, ehk on Sul ka. niisiis: 1 cup võid (olen pannud 200 gr alati-täpsemalt on 1 cup 226 gr) 3/4 cup valget suhkrut 3/4 cup pruuni suhkrut 2 suurt muna 2 tl vanillisuhkrut 3 cup jahu 1/4 tl soola 1 tl küpsetuspulbrit 1,5 cup shokolaaditükke (s.o 270 gr, ise olen pannud alati 2 100gr-st nurri-lõikan sellised suured tükid) või suhkruga vahustada, lisada ükshaaval munad (vahustada iga muna lisamise järel), seejärel vanilje, vahusta jällegi. Sega eraldi kausis jahu, küpsetuspulber, sool-lisa segule. Lõpuks lisa shokolaaditükid. Lase taignal veidi külmikus taheneda (10-15min) Tee nii suured küpsised kui iganes soovid. Mina kasutan selleks supilusikat, mille kastan külma vette. Olen teinud nii väikseid küpsiseid kui ka suuri-kinkimise jaoks. küpseta 200-250 kraadi juures (küpsevad suhteliselt ruttu) jäävad krõbedad!

Ragne
Abikokk
2008-12-06 20:59:16
Tziiki, sinu lahkel loal lähevad need küpsised minu poolt küll järele proovimisele!

www.kokkama.ee

Pille
Nami-Nami peakokk
2008-12-06 21:06:00
Ragne:
Tziiki, sinu lahkel loal lähevad need küpsised minu poolt küll järele proovimisele!
Ragne, ja kui Tziiki küpsised on proovitud, siis proovi endise presidendiproua ja tulevase välisministri Hillary Clintoni 'choc chip cookies' küpsiseid :P

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Tziiki
Abikokk
2008-12-06 22:14:09
Ragne:
aga palun ;)

Ragne
Abikokk
2008-12-06 23:02:11
Pille:
Ragne:
Ragne, ja kui Tziiki küpsised on proovitud, siis proovi endise presidendiproua ja tulevase välisministri Hillary Clintoni 'choc chip cookies' küpsiseid :P
ajate siin isu peale, need panen kindlasti tegemise järekorda! Üldiselt on mul küpsistega selline "halb" suhe, et käin neid niikaua kapis noolimas, kuni nad otsas on. Kappi panen nad sellepärast, et muidu oleksid küpsised koheselt otsas. Ju see geenidest, mul emal samamoodi :D

www.kokkama.ee

Juc
Abikokk
2008-12-08 08:52:13
Nüüd ma ei kirjuta mitte küpsistest endast, vaid sellest, mis ma nende kõvade cantuccidega ette võtsin, millest ma eespool kirjutasin. Tegin neist koogipõhja ja see sai küll eriline ja maitsev. Küpsetasin kohupiima-virsiku koogi.

http://jucjaco.blogspot.com/

<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 >>