Meringue Abikokk 2010-07-27 18:15:02 |
Annuzhka:
Tartu (Lõunakeskuse) Rimist sain eile küll väga mahlase ja magusa arbuusi. :) Lihtsalt, et hea vili halba reklaami ei saaks. Aga eks selliste ilmadega on käärimise oht tõesti suur.
Mul elukaaslane ostis eile Rimist (vist) pooliku arbuusi ja see oli käärima läinud. Viis siis tagasi ja ostis uue, Maximast. Niiet, ka siin tasub ettevaatlik olla. Kunagi ammusest ajast meenub, et meile tulid külalised tordiga ja tordil oli seebi maitse öäkk.. Kunagi oma ühikaelu ajal ostsin mingid pelmeenid (Kodumaised oli nimi vist). Need olid suht vastikud ja enam ei osta. |
|
Mannu Kokaõpilane 2010-07-27 18:29:34 |
Pille:
Ma ostsin kastanimee Toscanast. Maitse on minu jaoks samuti liiga mõru ja lõhnab ehtsa sõnniku järgi :) Kasutada ei ole kuskil julgenud nii et oleksin samuti sellekohasest info eest tänulik. Netcat:
See pole mõrkjas, Netcat, vaid "kerge suitsu ja naha maitsega ;)". Loe lähemalt siit (sh serveerimisviisid). Siin on ka ühtteist (vt viimast lõiku).Kah mitte just prügikasti, aga puhta hädas olen. Nagu juba mõni aeg tagasi kirjutasin, Kaubamajas on igasuguseid eksootilisi itaalia meesorte - kuuse, õunapuu, võilille, apelsiniõite, sidruniõite jne. Ostsin kastanimee, kuna mul on alati nõrkus olnud klaari tumeda mee suhtes, ja kastan kõlas piisavalt omapäraselt. Selgus aga, et kastanimesi on kohutavalt mõrkjas. Kohe päris mõru noh. Mida sellise meega siis nüüd peale hakata? |
|
Netcat Abikokk 2010-07-27 18:50:15 |
Mannu:
Minu oma sõnniku järgi õnneks ei lõhna. Väga aseptiliselt mõru on lihtsalt. Nagu mingi arstirohi. Aga seda on veel Kaubamajas järel, kui keegi soovib ise proovida :) Pille:
Ma ostsin kastanimee Toscanast. Maitse on minu jaoks samuti liiga mõru ja lõhnab ehtsa sõnniku järgi :) Kasutada ei ole kuskil julgenud nii et oleksin samuti sellekohasest info eest tänulik.Netcat:
See pole mõrkjas, Netcat, vaid "kerge suitsu ja naha maitsega ;)". Loe lähemalt siit (sh serveerimisviisid). Siin on ka ühtteist (vt viimast lõiku).Kah mitte just prügikasti, aga puhta hädas olen. Nagu juba mõni aeg tagasi kirjutasin, Kaubamajas on igasuguseid eksootilisi itaalia meesorte - kuuse, õunapuu, võilille, apelsiniõite, sidruniõite jne. Ostsin kastanimee, kuna mul on alati nõrkus olnud klaari tumeda mee suhtes, ja kastan kõlas piisavalt omapäraselt. Selgus aga, et kastanimesi on kohutavalt mõrkjas. Kohe päris mõru noh. Mida sellise meega siis nüüd peale hakata? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Annuzhka Kokaõpilane 2010-07-27 21:14:48 |
Meringue:
Ei, ma ei musta arbuusi, ise fännan neid meeletult. Ja vahetusarbuus oli suurepärane smile
Lihtsalt see, et tasub vaadata(nuusutada). Ise valin alati nuusutdases, et kas on ikka hea big_smile
Ei musta ka Rimi poodil, juhus lihtsalt nii.Ei, ma ei musta arbuusi, ise fännan neid meeletult. Ja vahetusarbuus oli suurepärane smile
Lihtsalt see, et tasub vaadata(nuusutada). Ise valin alati nuusutdases, et kas on ikka hea big_smile
Ei musta ka Rimi poodil, juhus lihtsalt nii. Annuzhka:
Tartu (Lõunakeskuse) Rimist sain eile küll väga mahlase ja magusa arbuusi. :) Lihtsalt, et hea vili halba reklaami ei saaks. Aga eks selliste ilmadega on käärimise oht tõesti suur.Mul elukaaslane ostis eile Rimist (vist) pooliku arbuusi ja see oli käärima läinud. Viis siis tagasi ja ostis uue, Maximast. Niiet, ka siin tasub ettevaatlik olla. Kunagi ammusest ajast meenub, et meile tulid külalised tordiga ja tordil oli seebi maitse öäkk.. Kunagi oma ühikaelu ajal ostsin mingid pelmeenid (Kodumaised oli nimi vist). Need olid suht vastikud ja enam ei osta. It´s all about seasoning! |
|
Annuzhka Kokaõpilane 2010-07-27 21:19:20 |
Tiina:
Minul ja veel mitmetele tuttavatele just maitses see kali, rohkem kui A le Coq´i oma. Esimene loks ei meeldinud, aga siis veel proovida hakkas järjest rohkem meeldima :D
Mulle meenutas see seda kalja, mida ema oli lapsepõlves paar korda teinud. Triinpvr:
Väga hästi öeldud. Nõustun täielikult.Traditsiooniline kääritatud Saku kali. No ei istu mulle, nagu leivaküna pesuvesi. Ja pealegi totaalne petukas - valmistatud Ukrainas It´s all about seasoning! |
|
Liiseli Abikokk 2010-08-04 00:14:15 |
Proovisin teha tomatirisotot Daverti ökorisotoriisist. Täielik katastroof. Esiteks oli kohe näha, et tärklist täisterariisist välja ei meelita, seega ei mingit kreemisust. Hautasin-segasin pool tundi, siis läksid tomatid juurde ja peale seda lõppes riisi valmimine. Lihtsalt riis enam pehmemaks ei läinud. Hautasin üle kahe tunni ja ikka oli pooltoores. Mitte al dente, vaid kõva. Läks prügikasti. | |
Sasha Abikokk 2010-08-08 21:59:50 |
Karksi naturaalne kääritatud kali. Nojah, koostises oli tõepoolest ka sidrunihape, aga ma ei osanud ostes arvata, et see on põhikomponent. Kõige jubedam end kaljaks tituleeriv asi, mida ma üldse kunagi joonud olen. Ja siis kirjutavad, et Karksi on otsustanud eestlastele meelde tuletada, kuidas maitseb õige kääritatud kali.... No vabandage, nagu vesi sidrunihappega see küll ei maitsenud. Fui! | |
Tziiki Abikokk 2010-08-09 22:26:36 |
minu ammune lemmik ja alatine valik sulatatud juust Eesti Light naturaalne...viimane kord ostes avastasin kodus karbil ilutseva kirja-juustulaadne toode :O
ja millal nad juba selle jõudsid ära solkida?...masendav värk-enam ei osta kah! As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-08-10 09:15:35 |
Tziiki:
Tziiki, aga sulatatud juust ongi ju juustulaadne toode. See ei saagi "lihtsalt juust, sulatatud kujul" olla, sest "sulatamiseks" läheb sinna kõiksugu lisandeid sisse, mis juustu nime ära "solgivad"...
minu ammune lemmik ja alatine valik sulatatud juust Eesti Light naturaalne...viimane kord ostes avastasin kodus karbil ilutseva kirja-juustulaadne toode :O ja millal nad juba selle jõudsid ära solkida?...masendav värk-enam ei osta kah! |
|
Tziiki Abikokk 2010-08-10 10:26:41 |
Pille:
ei no loomulikult ei saa see olla juust sulatatud kujul, aga varem seal seda juustulaadse toote kirja ei olnud...ja lisanditeks on igasugune taimne sodi nüüd-kui näiteks merevaigu koostist lugeda, siis on seal juust, vesi rõõskkoor ja mõned E-d, aga ei tilkagi taimerasva ega viidet juustulaadsele tootele...ma pidasin rohkem nagu seda silmas... Tziiki, aga sulatatud juust ongi ju juustulaadne toode. See ei saagi "lihtsalt juust, sulatatud kujul" olla, sest "sulatamiseks" läheb sinna kõiksugu lisandeid sisse, mis juustu nime ära "solgivad"... As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
<< < 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 > >> |