Poest prügikasti (ehk ebaõnnestunud ostud)

Lexo
Kokaõpilane
2010-06-22 21:05:16
Meringue:
... Muidu olen küll välismaiseid poepastasid söönud, ja on alati väga mõnusad olnud. Seega ei pea poepastasid täitsa maha laitma, vaid soovitan lihtsalt proovida teiste firmade toodanguid. :)
Jah, meenub, et kunagi sai ostetud mingeid Finorucci/Fiorucci vms firma ravioole ja need kõlbasid süüa küll. Aga rõhutaks fraasi "kõlbasid küll", mis ei ole nende hinna juures paraku piisav. ;)
Meringue
Abikokk
2010-06-23 00:48:39
ErleS:
Rannamõisa toodang ei ole kodumaine :)
Oh kui piinlik. Võiks juu juba teada küll, et ei maksa lasta end eksitada vaid eestikeelsest tekstist karbil, vaid alati tasub ka toote olemusse süveneda! :rolleyes:
Lexo:
Jah, meenub, et kunagi sai ostetud mingeid Finorucci/Fiorucci vms firma ravioole ja need kõlbasid süüa küll. Aga rõhutaks fraasi "kõlbasid küll", mis ei ole nende hinna juures paraku piisav. ;)
Eks mul muu võrdlus üldiselt puudub ka. :( Kuna pastamasinat kodus pole ja ka restoranis olen neid harva tellinud, on poevariandid mulle alati väga mõistlikud tundunud. Ma vist veel ei teagi, millest kõigest ilma olen jäänud... :D

Köögikatsed

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-06-28 07:59:47
Ostsime Pere kaubamärgiga talle toorsuitsu välisfileed. 60 g, viilutatud. Välja nägi kena ja maitse oli ka ok. Samas hirmutas koostisainete nimekiri: talleliha (95%), joogivesi, keedusool (max 3%), stabilisaatorid E450, E451, E452, glükoos, lõhna- ja maitsetugevdaja E621, paksendaja E407, antioksüdant E301, säilitusaine E250. Miks niiiiiii palju lisaaineid viilutatud filee puhul? Mis roll on paksendajal (olgugi, et karrageen on suht looduslik kraam)? Säilitusainel (säilivusaeg oli vaakumpakendis tootel niiehknii vist vaid 2 nädalat)? Me enam ei osta, jätkame veidi lühema sisuloeteluga lambatallefilee otsimisega...

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Enely
Abikokk
2010-06-28 09:34:15
Eile ostsin Väikese Tomi jäätisemaitselist jogurtit riisikrõbinatega-pettusin täielikult. Ootasin Väikese Tomi jäätise maitset, aga ei midagi, rohkem arvatavasti ei osta.

Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia

Zapxpxau
Abikokk
2010-06-28 10:57:54
Pille:
Ostsime Pere kaubamärgiga talle toorsuitsu välisfileed. 60 g, viilutatud. Välja nägi kena ja maitse oli ka ok. Samas hirmutas koostisainete nimekiri: talleliha (95%), joogivesi, keedusool (max 3%), stabilisaatorid E450, E451, E452, glükoos, lõhna- ja maitsetugevdaja E621, paksendaja E407, antioksüdant E301, säilitusaine E250. Miks niiiiiii palju lisaaineid viilutatud filee puhul? Mis roll on paksendajal (olgugi, et karrageen on suht looduslik kraam)? Säilitusainel (säilivusaeg oli vaakumpakendis tootel niiehknii vist vaid 2 nädalat)? Me enam ei osta, jätkame veidi lühema sisuloeteluga lambatallefilee otsimisega...
Palju tobedust jah, tea kas kardavad et liha voolab koost laiali või mis :rolleyes: nii palju stabikaid on tavaliselt kohevates kreemides vms.

Zap*

pk
Kokaõpilane
2010-07-10 20:36:59
Selverist (Torupilli) pärinev arbuus oli täiesti halvaks läinud - seest tühi ja lödine ning lehkas rõvedalt.
Sasha
Abikokk
2010-07-10 23:54:11
pk:
Selverist (Torupilli) pärinev arbuus oli täiesti halvaks läinud - seest tühi ja lödine ning lehkas rõvedalt.
Arbuusi jaoks ongi vara veel.
Ullike
Abikokk
2010-07-11 11:12:42
Sasha:
pk:
Arbuusi jaoks ongi vara veel.
Ostsin läinud nädalal Viljandi maanteelt - ja oli suht normaalne. Vähemalt külmana palaval päeval oli asja eest - tõsi - sellist suhkrusust kui suve lõpul vahest saab - ikka ei olnud.

Söömine on ainuke töö, mis toidab

Zoozi
Abikokk
2010-07-13 22:51:42
Statoili kohvi juurde saadav saiake-ei maitsenud ka,läks otse prügikasti.14 E-d oli ikka liiast,isegi kui kõik pole kahjulikud.

Zoozi tegemised

Merilin
Abikokk
2010-07-14 01:39:43
Zoozi:
Statoili kohvi juurde saadav saiake-ei maitsenud ka,läks otse prügikasti.14 E-d oli ikka liiast,isegi kui kõik pole kahjulikud.
Kahe käpaga poolt!

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

<< 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 >>