Netcat Abikokk 2010-06-01 15:22:51 |
Meringue:
Selles ovaalses plastkarbis jah? Selle sarja asjad on kõik taimerasvakäkid.
Balbiino jäätisel pole tegelikult viga midagi, niikaua kui meeles peate, et jäätis on ainult see, mille nimetuses sisaldub sõna "koore-". Enamasti on sellised papist pakendis. Seenekas:
Oh kui hea, et sattusin lugema. Ise olen juba mõnda aega seda jäätisepakki poes silmitsenud, kuid alati on ta miskipärast ostmata jäänud. Seekord mõtlesingi, et kui praegune jäätis saab otsa, siis ostan selle lõpuks ära. Väga tore, et hoiatasid. :) Minusugusel pirtsakal jäätisesööjal oleks ta kindlasti seisma jäänud. Peab ikka Ingmanile truuks jääma :DKüsimus vist rohkem tootjas kui kaupmehes. :) Ma loen kust ajakirjast/lehest/netist parasjagu ette satub vahel toodete võrdlusi, siis tuleb päris õõv peale. Mingis vorstis liha alla 40 % ja ülejäänu see salapärane mass või segu. Meie viimane toidualane jubedus oli Balbiino rabarbri-maasikajäätis. Lapsed tõid külla tulles kaasa ja pool pakki oli meie sügavkülma jäetud. Mehe kommentaar oli "et see jäätis mulle tõepoolest ei maitse, kuigi ma pole jäätisega pirts", minule ei läinud üldse sisse ja kõige iseloomustavamana ei söönud seda ka koer, kes ALATI kõik inimeste toidulõpud rõõmuga alla kugistab. Jube etteheitva näoga vaatas meid. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Muzi Kokaõpilane 2010-06-01 20:41:50 |
Minul lendas prügikasti Eesti Pagari Pealinnakook. Tean, et seda väga kiidetakse. Mulle ei maitsenud. Oli kohutavalt tehislik maitse juures. Eks need poekoogid on kõik omamoodi Mendelejevi tabel, sisaldades kes-teab-mida. Eelistan endiselt isetehtud kooke, kesiganes see koogimeister siis parasjagu on:) | |
Seenekas Abikokk 2010-06-01 20:43:15 |
Netcat:
Ise ma lähtun küll sellest "koore-" reeglist, kuid kes teab kes neist hulgast noortest selle valis. Ju neile endilegi ei maitsenud, kui ära ei söönud kamba peale. Aga pakend on ju ilus, kõik "Musi" peale kirjutatud ja puha. :D Selles ovaalses plastkarbis jah? Selle sarja asjad on kõik taimerasvakäkid. Balbiino jäätisel pole tegelikult viga midagi, niikaua kui meeles peate, et jäätis on ainult see, mille nimetuses sisaldub sõna "koore-". Enamasti on sellised papist pakendis. |
|
Anu Abikokk 2010-06-01 21:00:28 |
Maitsed on nii erinevad ikka - mu arust see Balbiino jäätis just hea. Ja ma olen tavaliselt jäätistega pirtsakas. | |
Netcat Abikokk 2010-06-02 08:57:47 |
Anu:
Ma olen ka saanud taimerasvakäkke, mis vähemalt esialgu maitsevad väga head. Aga probleem on selles, et nad ei ole jäätised. Nad ainult näevad sarnased välja (kuni nad üles sulanud ei ole). Maitsed on nii erinevad ikka - mu arust see Balbiino jäätis just hea. Ja ma olen tavaliselt jäätistega pirtsakas. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Seenekas Abikokk 2010-06-02 11:03:28 |
Netcat:
Issand, kas oleks võinud veel sulatamiskatse teha? Igatahes juba lõhnas see nagu... noh kas šampoon või... see vana aja maasikaseep. Kui juba koer seda ei tahtnud, siis miks inimene peaks sellist asja sööma? Ma tõepoolest ei ole jube pips, aga see konkreetne jäätis oli juuube. Anu, ära pahanda. Anu:
Ma olen ka saanud taimerasvakäkke, mis vähemalt esialgu maitsevad väga head. Aga probleem on selles, et nad ei ole jäätised. Nad ainult näevad sarnased välja (kuni nad üles sulanud ei ole).Maitsed on nii erinevad ikka - mu arust see Balbiino jäätis just hea. Ja ma olen tavaliselt jäätistega pirtsakas. |
|
Lexo Kokaõpilane 2010-06-21 14:50:55 |
Üle pika mõtlesin eile mingit pastarooga süüa. Võtsin poest neid Rannamõisa ravioole (kolme juustu variant), no ei maitse ikka ükski "poe-pasta" ! | |
Tiramiiiisu Kokaõpilane 2010-06-21 15:30:08 |
Lexo:
Mina proovisin nende veiselihaga ravioole. Ei olnud samuti üldse mitte pasta moodi, pigem pelmeenilaadsed, aga maitsetumad. Välismaine värske pasta on poest ostes kindlasti parem valik. Üle pika mõtlesin eile mingit pastarooga süüa. Võtsin poest neid Rannamõisa ravioole (kolme juustu variant), no ei maitse ikka ükski "poe-pasta" ! |
|
Meringue Abikokk 2010-06-22 11:26:14 |
Lexo:
Ka mina ostsin kunagi ammu, kui nad poodi ilmusid, neid "ravioolisid". Mõtlesin toetada ikka kodumaist toodangut ning lootsin, et ega nad sellise lihtsa asjaga väga mööda ka saa panna. Eksisin rängalt. Need nö ravioolid olid limased, hallid ja üldse mitte hea maitsega - tõesti pigem pelmeenide moodi, nagu Tiramiiiisu ütles.
Muidu olen küll välismaiseid poepastasid söönud, ja on alati väga mõnusad olnud. Seega ei pea poepastasid täitsa maha laitma, vaid soovitan lihtsalt proovida teiste firmade toodanguid. :)
Üle pika mõtlesin eile mingit pastarooga süüa. Võtsin poest neid Rannamõisa ravioole (kolme juustu variant), no ei maitse ikka ükski "poe-pasta" ! |
|
ErleS Abikokk 2010-06-22 12:07:31 |
Meringue:
Rannamõisa toodang ei ole kodumaine :) Lexo:
Ka mina ostsin kunagi ammu, kui nad poodi ilmusid, neid "ravioolisid". Mõtlesin toetada ikka kodumaist toodangut ning lootsin, et ega nad sellise lihtsa asjaga väga mööda ka saa panna.Üle pika mõtlesin eile mingit pastarooga süüa. Võtsin poest neid Rannamõisa ravioole (kolme juustu variant), no ei maitse ikka ükski "poe-pasta" ! |
|
<< < 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 > >> |