Poest prügikasti (ehk ebaõnnestunud ostud)

Sissela
Kokaõpilane
2010-04-27 21:56:26
Sasha:
Ma olen ju endale lubanud, et ei osta taimerasvaga jäätist. No sellel Balbiino vaniljejäätisel oli peal kirjas, et transrasvhappeid ei sisalda ja.... Pagan, see sulab taldrikul eraldi läbipaistvaks vedelikuks ja mingiks valgeks olluseks! Üöäk!
Kas see millestki muust ei või olla? Ma ka just hiljuti sõin seda jäätist, sulas täpselt samamoodi veeks ja vahuks, aga muidu maitsel pold vigagi.
Netcat
Abikokk
2010-04-28 08:09:25
Sissela:
Sasha:
Ma olen ju endale lubanud, et ei osta taimerasvaga jäätist. No sellel Balbiino vaniljejäätisel oli peal kirjas, et transrasvhappeid ei sisalda ja.... Pagan, see sulab taldrikul eraldi läbipaistvaks vedelikuks ja mingiks valgeks olluseks! Üöäk!
Kas see millestki muust ei või olla? Ma ka just hiljuti sõin seda jäätist, sulas täpselt samamoodi veeks ja vahuks, aga muidu maitsel pold vigagi.
Aga milleks osta üldse taimerasvaga jäätist, kui Balbiinol on just Classicu nime all välja tulnud uus koorejäätiste sari, mis ei sula veeks ja vahuks?

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Sasha
Abikokk
2010-04-30 22:40:30
Netcat:
Sissela:
Sasha:
Aga milleks osta üldse taimerasvaga jäätist, kui Balbiinol on just Classicu nime all välja tulnud uus koorejäätiste sari, mis ei sula veeks ja vahuks?
No see oli soodukaga ja ma olin enda arvates jube kokkuhoidlik perenaine või nii...
Enely100
Abikokk
2010-05-29 07:37:01
Ämm tegi eile õhtul pitsat. Põhi oli nagu kummitald. Hambad pidid ikka kõvasti vaeva nägema, et läbi saada sellest. Seekord oli ämm ostnud Vilma pitsapõhjapulbri asemel hoopis Gold Corni oma.
Dinnu
Kokaõpilane
2010-05-31 11:21:10
Mu ema ostis poest Rakvere "hakkliha", millele on peale kirjutatud "KODUNE KOTLETISEGU". Pakendil ilutsevad imekaunid kotletipildid. Kuna ema loeb prillidega ja neid tal käepärast polnud (samuti puudub harjumus poes silte hoolega lugeda), siis tundus, et kotlettide tegemiseks ongi tegemiseks just õige hakklihaga, mis läbi pakendi näeb välja nagu iga teine hakkliha. Kui ma talle sildilt koostise ette lugesin, siis talle tulid praktiliselt pisarad silma. Liha oli 65%, lisandiks rida täiteaineid ja kemikaale, sh ka naatriumglutamaat. Kotletid maitsesid minu arust nagu midagi söödamatut ja mina üle 1 ei suutnud süüa ja ka mu 4-aastane poeg, kes tavaliselt kotlette omale sisse laadib nagu väike kopp, sõi pool kotletti ära, lükkas taldriku eemale ja ütles, et rohkem ei soovi. Valdav enamus kotlettidest rändas prügisse ja mu ema on vist siiamaani shokis, mida talle hakkliha pähe müüdi :O
Zapxpxau
Abikokk
2010-05-31 11:45:29
Mina suutsin oma vanaema nende hakklihasegude suhtes aegsasti välja koolitada, tal ka probleem pisikese kirja lugemisega poes, aga nüüd väldib juba edukalt kõiksugu lisanditega hakkmasse, sh. kanamassiga hakkliha! :O

Zap*

Netcat
Abikokk
2010-05-31 12:00:48
Mjaa, see peaks küll igale poeskäijale juba teada olema, et kui millegi peale on kirjutatud "segu", siis on tegu sodiga.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Dinnu
Kokaõpilane
2010-05-31 16:32:06
Netcat:
Mjaa, see peaks küll igale poeskäijale juba teada olema, et kui millegi peale on kirjutatud "segu", siis on tegu sodiga.
jah, ma selgitasin ka oma emale, et need ajad on igaveseks läinud, kui kaupmehi usaldada võis :D. ma loodan, et pärast selle söödamatu solgi otsa sattumist pistab ta edaspidi lugemisprillid ikka kotti kaasa kui poodi läheb.
Seenekas
Abikokk
2010-05-31 19:33:03
Küsimus vist rohkem tootjas kui kaupmehes. :) Ma loen kust ajakirjast/lehest/netist parasjagu ette satub vahel toodete võrdlusi, siis tuleb päris õõv peale. Mingis vorstis liha alla 40 % ja ülejäänu see salapärane mass või segu. Meie viimane toidualane jubedus oli Balbiino rabarbri-maasikajäätis. Lapsed tõid külla tulles kaasa ja pool pakki oli meie sügavkülma jäetud. Mehe kommentaar oli "et see jäätis mulle tõepoolest ei maitse, kuigi ma pole jäätisega pirts", minule ei läinud üldse sisse ja kõige iseloomustavamana ei söönud seda ka koer, kes ALATI kõik inimeste toidulõpud rõõmuga alla kugistab. Jube etteheitva näoga vaatas meid.
Meringue
Abikokk
2010-06-01 11:23:20
Seenekas:
Küsimus vist rohkem tootjas kui kaupmehes. :) Ma loen kust ajakirjast/lehest/netist parasjagu ette satub vahel toodete võrdlusi, siis tuleb päris õõv peale. Mingis vorstis liha alla 40 % ja ülejäänu see salapärane mass või segu. Meie viimane toidualane jubedus oli Balbiino rabarbri-maasikajäätis. Lapsed tõid külla tulles kaasa ja pool pakki oli meie sügavkülma jäetud. Mehe kommentaar oli "et see jäätis mulle tõepoolest ei maitse, kuigi ma pole jäätisega pirts", minule ei läinud üldse sisse ja kõige iseloomustavamana ei söönud seda ka koer, kes ALATI kõik inimeste toidulõpud rõõmuga alla kugistab. Jube etteheitva näoga vaatas meid.
Oh kui hea, et sattusin lugema. Ise olen juba mõnda aega seda jäätisepakki poes silmitsenud, kuid alati on ta miskipärast ostmata jäänud. Seekord mõtlesingi, et kui praegune jäätis saab otsa, siis ostan selle lõpuks ära. Väga tore, et hoiatasid. :) Minusugusel pirtsakal jäätisesööjal oleks ta kindlasti seisma jäänud. Peab ikka Ingmanile truuks jääma :D

Köögikatsed

<< 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 >>