Poest prügikasti (ehk ebaõnnestunud ostud)

Enely100
Abikokk
2010-03-29 13:57:47
Ostsin eile koju Säästu jahu (Konsumites ja Maksimarketites müüdav sari) ning ostan seda juba paar aastat. Täna tainast tehes, aga avastasin, et mingit tumedat puru täis. :(
Ullike
Abikokk
2010-03-29 14:48:04
Enely100:
Ostsin eile koju Säästu jahu (Konsumites ja Maksimarketites müüdav sari) ning ostan seda juba paar aastat. Täna tainast tehes, aga avastasin, et mingit tumedat puru täis. :(
Mul on kahjuks sama jahuga saiategu väga kurvalt lõppenud...

Söömine on ainuke töö, mis toidab

Sasha
Abikokk
2010-03-30 21:01:00
Selveri jahu olen viimati ostnud - odav ja hea.
Sissela
Kokaõpilane
2010-03-31 20:15:56
kuna kiire tööpäev oli ees ootamas, ostsin Kaubamajast Mamma kanasupi... vuih, mingi jõle plastmassimaitse oli juures, kanatükid oli läbipaistev-hallikad. Brr. Seda üllatavam oli leida paari päeva tagune artikkel, kus seda kiideti http://www.jt.ee/?id=236345. Võtan'd kinni, kas mulle sattus kehv supp, või on maitsed nii erinevad :D
Netcat
Abikokk
2010-04-01 07:33:53
Sissela:
kuna kiire tööpäev oli ees ootamas, ostsin Kaubamajast Mamma kanasupi... vuih, mingi jõle plastmassimaitse oli juures, kanatükid oli läbipaistev-hallikad. Brr. Seda üllatavam oli leida paari päeva tagune artikkel, kus seda kiideti http://www.jt.ee/?id=236345. Võtan'd kinni, kas mulle sattus kehv supp, või on maitsed nii erinevad :D
Osad inimesed on lihtsalt nii harjunud plasttopsikutes kraami mikros soojendama, et ei saa enam aru selle maitse juuresolekust. Igati aus kaup, ma ütleks. Plast peabki plasti järgi maitsema, siis tead, mida sööd. Ei teki illusioone.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Merilin
Abikokk
2010-04-01 08:35:23
Netcat:
Sissela:
Osad inimesed on lihtsalt nii harjunud plasttopsikutes kraami mikros soojendama, et ei saa enam aru selle maitse juuresolekust. Igati aus kaup, ma ütleks. Plast peabki plasti järgi maitsema, siis tead, mida sööd. Ei teki illusioone.
:D Aga nii remargi mõttes - peale mõningast teadusartiklite lugemist ei ole mina enam nõus toitu plastikanumas kuumutama, olgu siis Tupperware või mitte, üks plastik kõik. Külmikus on ainult klaas, keraamika ja teras. Ja mitte maitse pärast. Mis te arvate, kust see lisamaitse tuleb?

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Marink
Kokaõpilane
2010-04-01 11:29:12
Thredahlia:
Netcat:
Sissela:
:D Aga nii remargi mõttes - peale mõningast teadusartiklite lugemist ei ole mina enam nõus toitu plastikanumas kuumutama, olgu siis Tupperware või mitte, üks plastik kõik. Külmikus on ainult klaas, keraamika ja teras. Ja mitte maitse pärast. Mis te arvate, kust see lisamaitse tuleb?
Thredahlia, kuidas sa sügavkülmas ilma plastkarbita hakkama saad? Kas seal on mõnda head lahendust? Tavakülmikus hoian ka kõike klaasist nõudes, kuid sügavkülma ei julge siiski klaasi panna.
Netcat
Abikokk
2010-04-01 11:38:17
Thredahlia:
Aga nii remargi mõttes - peale mõningast teadusartiklite lugemist ei ole mina enam nõus toitu plastikanumas kuumutama, olgu siis Tupperware või mitte, üks plastik kõik. Külmikus on ainult klaas, keraamika ja teras.
Mulle pole kunagi tundunud normaalsena plasti kuumutada, ja ka ei kasuta ma plasti toidunõude ega toiduvalmistusnõude jaoks. Igasuguste press- ja teekannude sisud kontrollin enne ostu üle, et seal kuuma veega kokkupuutuvaid plastosi ei oleks. Mõni aeg tagasi vahetasin välja ka plastist Brita kannu klaasist eksemplari vastu. Niiet selles valguses oleks mul sulle mõned täpsustavad küsimused: Kas sa mõtled külmiku all ka sügavkülma? Suuremas koguses aiasaaduste säilitamiseks klaasnõusid osta on siiski ebapraktiline ju, pealegi on neid ainult ümmargusi... Olen aru saanud, et plast eritab kahjulikke ained just soojas, mitte külmas... Kas poest ostetud ained, mis on plastpakendis, teed siis ka kohe kõik lahti ja pakendad ringi klaas- ja teraskaussidesse, sh õli, kastmed, jogurtid, toorjuustud, koored-piimad jne? Midagi pikemaks säilitamiseks kinnises pakis/karbis ei hoia?

Netcat
Abikokk
2010-04-01 11:41:16
Marink:
Tavakülmikus hoian ka kõike klaasist nõudes, kuid sügavkülma ei julge siiski klaasi panna.
Vastava märgisega säilitusnõusid võib vabalt panna sügavkülma ja mul endalgi on praegu paar sellist nõud toidujääkidega sügavkülmikus. Aga enamasti on saadaval vaid ümmargused nõud. Ja arusaadavalt on raske korraldada suuremas koguses toidu säilitamist sellistes nõudes juba maksumuse tõttu. Kui sul on ikka suur sügavkülm, siis täita see klaasist nõudega läheb kallimaks kui külmik ise, ma arvan.

Profa
Abikokk
2010-04-01 14:28:32
Suutsin osta purgitäie tundmatu tootja hapendatud oblikaid. Kummaline mittesöödav ollus :)

Profa köögipool

<< 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 >>