Poest prügikasti (ehk ebaõnnestunud ostud)

Tziiki
Abikokk
2010-01-19 14:00:20
hilja poodi sattudes tabas meeletu magusaisu, ise teha ei viitsinud ja meespool pakkus, et pole väga ammu kirjut koera söönud...sai siis ostetud Maksiköögi kirjut koera...oli selline hele-hele ja maitses üsna jubedalt-sulamata suhkrukristallid sees ja suulakke jäi kah kinni...

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Mari-Liis
Abikokk
2010-01-23 22:46:34
Fiorucci värske taglitelle - pasta hallitanud. Teist korda juba :(

Siit nurgast ja sealt nurgast

Frieda
Abikokk
2010-01-24 21:40:55
Mari-Liis:
Fiorucci värske taglitelle - pasta hallitanud. Teist korda juba :(
Mul hiljuti sama kogemus. Suurest pettumusest tegin sellest isegi pilti, aga no mis sest ikka.

Söömine on ainus töö, mis toidab

Seenekas
Abikokk
2010-01-25 12:24:13
Huvitav, kas vale hoiutemperatuur võib muuta marineeritud tooted pehmeks? Oma keldris pole seda küll täheldanud, isegi kui mõni väga harv kord on midagi külmunud. See, et minu maa vmt. firma kurgid on alati sellised... noh ütleme keedetud moega, sellega olen peale kahte kurba kogemust arvestanud ja enam neid ei osta. Nüüd tuli vastupandamatu isu marineeritud paprika järgi ja sattusin fit foodi omi ostma, päris pehmed kohe olid. Paras pettumus, nii äädikased ka, et kuhugi supi sisse ka ei taha panna. Minu arusaam marineeritud toodetest peaks olema marinaadis kuumutamine, mitte titetoiduks keetmine. Koerale ka anda ei saa.
Aurora
Abikokk
2010-01-25 14:00:23
Seenekas:
Huvitav, kas vale hoiutemperatuur võib muuta marineeritud tooted pehmeks? Oma keldris pole seda küll täheldanud, isegi kui mõni väga harv kord on midagi külmunud. See, et minu maa vmt. firma kurgid on alati sellised... noh ütleme keedetud moega, sellega olen peale kahte kurba kogemust arvestanud ja enam neid ei osta. Nüüd tuli vastupandamatu isu marineeritud paprika järgi ja sattusin fit foodi omi ostma, päris pehmed kohe olid. Paras pettumus, nii äädikased ka, et kuhugi supi sisse ka ei taha panna. Minu arusaam marineeritud toodetest peaks olema marinaadis kuumutamine, mitte titetoiduks keetmine. Koerale ka anda ei saa.
Mul üks purk marineeritud kurke sai maalt toomisel külma, kurgid ei olnud enam nii krõmpsud. Nii et miinuskraad võib nii mõjuda küll.
Netcat
Abikokk
2010-02-02 18:19:54
Täpselt sama teema on Salvesti marineeritud delikatesskurkidega. Olin veel rõõmus, et sain suure purgi tillukesi kurke 15 krooni eest. Eks iga asi on oma hinda väärt. Praegu on tegu nende äratarvitamisega. Ei pole õiget marineeritud kurgi maitset, ja nätsked on nad ka.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Zoozi
Abikokk
2010-02-02 22:29:17
Marmitoni? (kindel pole, kuna ema viskas paki ära) piparmündimaitselised sefiirid. Jube!!! Nagu hambapastat sööks :(

Zoozi tegemised

Seenekas
Abikokk
2010-02-02 23:32:54
Zoozi:
Marmitoni?(kindel pole,kuna ema viskas paki ära) piparmündimaitselised sefiirid.Jube!!!Nagu hambapastat sööks:(
Hi-hii..... Me vist ka kogemata ostsime neid suvel Haapsalust. Mees mul ju omnivoor, khm, ja tema nad vist ikka ära sõi...(Mõnele maitseb hambapasta ka, kas Sa lapsepõlvest ei mäleta, et Meri oli parema maitsega kui Pomorin?:D) Kurkidest niipalju, et mul külmus keldris ka paar purki kurke ära ja nad EI läinud lödiks. Suuremad kurgid olid seest veidi vesisemad, kuid koor oli krõmps ja väikestel polnud häda midagi. Seega - valmistamise mitte hoiutingimuste viga või vähemalt tahan ma nii uskuda.
Netcat
Abikokk
2010-02-03 09:07:26
No need Salvesti omad jätavad konkreetselt sellise mulje, nagu nad oleks kuskil seljanka sees pehmeks keedetud, siis uuesti välja õngitsetud, läbi loputatud ja purki pandud. Ühesõnaga, ei soovita vaenlasele ka.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Cashmir
Abikokk
2010-02-03 13:23:13
Korduvkasutatavad :)
<< 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 >>