Karima Abikokk 2012-08-25 21:46:22 |
meie soime haid j?lle esimest korda mul ei lainud alla aga nyyd on see juba tavaline kala meie laual turul on ta siis selline | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-09-03 20:14:24 |
Pille:
Sama roog põhimõtteliselt, ehk siis huntahvena kõhtu läks küüslauguvõi, peale mõned sidruniviilud (seda siis sidrunisoola asemel) ja kõrvale lihtsalt majonees:
Kuna poeg on alles 1 a 7 k, siis rumala peaga ostsin vaid kolm kala (mees ja 3 a 6 k tütar söövad terve kala, seda ma teadsin). Lõpptulemuseks oli see, et mina sain umbes 3 ampsu, kuna poeg muudkui nõudis lisa. Tütar, muide, nõuab kala oma taldrikule kõige saba ja uimedega, kuna tahab ise puhastada (või vähemalt seda üritada) ja seejuures seletada, et "see on kala pea, mulle meeldib kala väga, siin on kondid jne".
Tervelt küpsetatud kala sidrunisoola ja küüslaugumajoneesiga oli väga-väga maitsev. Kuld-merikogred ostsin Sadama turult. |
|
Liisi Abikokk 2012-10-26 14:04:06 |
Väga lihtne ahjus küpsetatud valge kala kirsstomatitega | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-11-26 19:36:15 |
Rapitud huntahvena kõhtu veidi soolahelbeid ja sidrunit, peale oliiviõli, kapparid ja soolahelbed. 200kraadisesse ahju valmimiseni: | |
Kokkamas95 Abikokk 2013-01-31 19:12:22 |
Ahjus küpsetatud kalafilee juustuga | |
Kokkamas95 Abikokk 2013-03-31 22:40:53 |
Juustuga paneeritud kalafilee | |
MAITSEELAMUSE KODA Kokaõpilane 2014-04-09 22:45:43 |
Re:TV pakub oma sõpradele võimalust õppida Tauno Laasiku käe all kodumaisest kalast maitsvaid roogi valmistama. Esimeses saates tuuakse turult kolm haugi ning valmistatakse suppi ning šašlõkki. Ka ülejäänud kala ei jää kasutamata ning nipid kalast maksimumi võtmiseks jõuavad peagi vaatajateni. https://www.youtube.com/watch?v=639uBoLDn-A | |
Laurentzius Abikokk 2014-08-04 19:29:52 |
Haugikotletid | |
Liisi Abikokk 2015-01-29 13:13:04 |
Lihtsalt ja kiiresti valmivad kalarullid ürdivõi täidisega | |
foodsy Kokaõpilane 2015-10-22 11:00:22 |
Palju on postitusi valgest kalast, kuid Pangasiust väga kusagil ei mainita. Eelmised postitused Pangasiuse kohta on igivanad, mistõttu uurin teadjatelt, kas see ongi kehv valge kala või lihtsalt pirtsakas? Katsetasin sellega üks päev - küpsetasin kooreses valge veini kastmes ahjus, kuid tulemus tuli nii kehv, et ei teagi, kas julgen taas selle kalakesega proovida või mitte. Valge kala iseenesest maitseb ja vaheldust tahaks ka, aga kuidas ja mida siis Pangasiusega õieti teha tuleb, et valmiks hõrk roog? |
|
<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 > |