Dr.Pops Kokaõpilane 2014-01-18 23:50:25 |
Tere ma kirjutan siia oma elu esimese retsepti mida ma olen pm taigna valmistamise õppimsega kokku mikserdanud xD
sealt valisin ma pirukad siis aga praeguseks olen jõudnud faasi kus mul pole neid vaid on kringel vms põhimõteliselt tegin ma nii... Panin poes müüdavat pizza pealiskatet eest tootja oma .
Aga maitseb nagu suitsuvorst :P
Siis veel pealispinna määrisin margariiniga siis lisasin margariini peale juustu siis veel majoneesi ja sinnma peale siis seda mingi pizza värki mis maitseb nii sama süües tavaline suitsuvorst :P
PÄRAST AHJUS OLEMIST 15MIN LISASIN VEEL JUUSTU JA UUESTI 20 MIN AHJU ja nüüd on nämm nämm :) Kannapööre elus :) ;) Listen and bake |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-02-08 12:05:38 |
Nii, kringlisõbrad, mul on üks tore raamat välja loosida. Kes kiirustab, saab osaleda sellel FB-seinal toimuval loosimisel (tähtaeg 11.2.2014), aga kõikide kringliküpsetajate vahel loosin siinsamas teemas 1. märtsil ühe väikese kringliraamatu välja. Jagage siin teemas oma kringliküpsetamise kogemusi ja pilte (ps kui oled siin teemas varem juba kringlit küpsetanud, siis võid tollele postitusele ka viidata). | |
Kokkamas95 Abikokk 2014-02-08 16:44:51 |
Õunakringel Martsipani-õunapärg | |
Aire1 Abikokk 2014-02-10 17:27:19 |
Kringel mis on kõigil meie pere sünnipäevadel. Ja alati on kindlapeale minek, mtte kordagi pole alt vedanud ja alati on samal õhtul otsa saanud. TAIGEN 25 g pärmi 3-4 spl suhkrut 50 g sulatatud võid 250 ml piima 3 munakollast 4 kl jahu 1tl soola VAHELE 100 g võid 1 klaas suhkrut rosinaid, kuivatatud ananassi või papaiat või jõvikaid kaneeli GLASUUR 2 spl kuuma vett ½ klaasi suhkrut 1 spl kakaod 1 spl võid 1 väike šokolaad pähklipuru, kookoshelbeid või mandlilaaste Pärm ja suhkur hõõruda omavahel ja sinna lisada munakollased, sulatatud margariin ja leige piim, millesse on segatud sool. Siis lisatakse jahu. Sõtkutakse taigen ja jätta toatemperatuuril seisma 10 minutiks. Ja siis panna külmkappi 30 minutiks. Vahusta või ja suhkur, mis vahele käivad. Rulli taigen laiali ( 60 X 55 ) ja määri see suhkruvõi ühtlaselt taignale. Kui ei jätku äärest ääreni, siis pole hullu midagi. Puista peale rosinad, kuivatatud puuviljad ja kaneel. Keera taigen rulli. Lõika keskelt pikkupidi pooleks ja põimi nii, et lõikekoht jääb kogu aeg peale. Küpseta 180 - 200 ?C ahju allosas 20 - 25 minutit. See küpsetamine on ju ka igas ahjus erinev. Kui pealt on kena ja pruun, siis aitab. Glasuuriks pane vesi potti, sega kako sukruga ja vala potti. Lase vaikselt keema. Keeda hetke. Siis lisa või ja šokolaad ja muud pudi. | |
Martiina Abikokk 2014-02-28 17:15:21 |
Mina olen kringliteos veel kehv. Aga eks harjutamine aitab :) Viimati koos ämmaga kringlit tehes avastasime, et hea mahlasuse annab, kui kringli sisse hästi õhukeste viiludena õuna panna. Õuna maitset otseselt tunda ei olnud, aga mahlasust andis omajagu juurde. Täna tegin ka ühe kringli, mitu päeva isutas juba :) Täidisesse sai kohupiim, rosinad-kuivatatud jõhvikad ja mandlilaastud. Maitses hea, aga vajus ahjust võttes veidi kokku. Ei tea, miks? Kaneelirulle tegin samast taignast, need olid ideaalsed... | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-03-13 15:58:26 |
Pille:
KOKKAMAS95, kringliraamat on Sinu! :)
Nii, kringlisõbrad, mul on üks tore raamat välja loosida. Kes kiirustab, saab osaleda sellel FB-seinal toimuval loosimisel (tähtaeg 11.2.2014), aga kõikide kringliküpsetajate vahel loosin siinsamas teemas 1. märtsil ühe väikese kringliraamatu välja. Jagage siin teemas oma kringliküpsetamise kogemusi ja pilte (ps kui oled siin teemas varem juba kringlit küpsetanud, siis võid tollele postitusele ka viidata). |
|
Marit Abikokk 2014-03-13 23:10:16 |
Tegin hiljuti kohupiimakringlit õunte ja jõhvikatega. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-03-26 17:54:53 |
Soolast kringlit saab ka nii vormida: | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-04-02 11:12:32 |
Veel üks kringli voltimise viis, algallikaks Inspired by Charm: Fotol on siis Nutella-kringel/stritsel. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-04-03 11:56:12 |
Veebruaris tegin emale sünnipäevaks pohla-kardemoni-martsipanikringli, imehea oli: | |
<< < 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 > >> |