Pille Nami-Nami peakokk 2012-09-25 21:58:38 |
Gretithy:
Väga lahe, eriti need soolased! Mul on kodus isegi spetsiaalne vorm olemas ja üks retsept siinsamas Nami-Namis ka:
Täna läheb esmakordselt ahvileiva tegemiseks. Avastasin ühe toreda lehekülje erinevate ahvileiva ideedega, mida tahtsin ka teistele naminamikatele jagada - 15 Different Ways to Make Monkey Bread. |
|
Gretithy Abikokk 2012-09-26 02:08:18 |
Ahvileib valmis täpselt Nami-nami retsepti järgi. Tuli küll hiigelsuur ja kerkis kõvasti üle tavalise rõngasvormi, mida ma selle jaoks kasutasin. Samas maitse oli imeline. | |
Keiu Kokaõpilane 2012-10-14 16:08:52 |
Mul on veidi omapärane küsimus.. nimelt on abikaasal kuu lõpus sünnipäev ning ta soovib, et teeksin talle tööle kringlit kaasa. Siinkohal on aga väikesed nüansid: sünnipäeval on ta hommikul kl 8-10 ühes kohas tööl ning pärast seda suundub teise töökohta/kooli. Seega oleks vaja 2 kringlit. Kuidas võiks kringlite küpsetamist ajastada? Kas õhtul küpsetatud kringel püsib järgmise päevani värskena? Ma ise olen valiv ning veidi seisnud pärmitaignast küpsetised mulle ei meeldi. Kas kellelgi on nõuandeid? | |
Kätrin Abikokk 2012-10-15 12:16:12 |
Keiu:
Kui ma seda situatsiooni vaatan, siis mina telliks kringlid hoopis Narva kohvikust - väga mahlased ja imehead ning Sa ei pea poole ööni ja varahommikul köögis hulluma. Aga kui tahad siiski ise teha siis:
Mina valmistaks hilisõhtul kringlid ette - esimene pärmitaina kerkeaeg jäta tunni asemel 45min, vormi kringlid ja lase üleöö külmikus kerkida. Varahommikul küpseta.
Hiljem söödava kringli kataks tugevalt glasuuriga - see hoiab kringli mahlase. Ja muidugi täidist pane siis ka kohe hästi hästi palju, see aitab kah :)
Mul on veidi omapärane küsimus.. nimelt on abikaasal kuu lõpus sünnipäev ning ta soovib, et teeksin talle tööle kringlit kaasa. Siinkohal on aga väikesed nüansid: sünnipäeval on ta hommikul kl 8-10 ühes kohas tööl ning pärast seda suundub teise töökohta/kooli. Seega oleks vaja 2 kringlit. Kuidas võiks kringlite küpsetamist ajastada? Kas õhtul küpsetatud kringel püsib järgmise päevani värskena? Ma ise olen valiv ning veidi seisnud pärmitaignast küpsetised mulle ei meeldi. Kas kellelgi on nõuandeid? |
|
Kokkamas95 Abikokk 2013-02-12 21:09:47 |
Karamellvahukoorega vastlakuklid | |
Martiina Abikokk 2013-02-15 22:24:34 |
Katsetasin (olude sunnil) vastlapäeval pärmitaigent, mida kergitasin külmkapis. Olin lugenud, et jäetakse üleöö külmikusse kerkima ja saab hommikul saiakesi teha. Mina panin enda taigna kappi hommikul, kuue tunni pärast koju tulles hakkasin küpsetama. Tainas oli kerkinud küll, aga mulle tundus, et juba üle kerkinud. Ja kuklid tulid seepärast ka veidi liiga tihked. Et kes teinud on- olete kergitanud üleöö? Et mitu tundi see siis on? Miks mul kuue tunniga üle kerkis...? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-02-16 00:22:07 |
Aniitram:
Mina olen jahekergitust teinud, aga pannud siis ka poole vähem pärmi!
Katsetasin (olude sunnil) vastlapäeval pärmitaigent, mida kergitasin külmkapis. Olin lugenud, et jäetakse üleöö külmikusse kerkima ja saab hommikul saiakesi teha. Mina panin enda taigna kappi hommikul, kuue tunni pärast koju tulles hakkasin küpsetama. Tainas oli kerkinud küll, aga mulle tundus, et juba üle kerkinud. Ja kuklid tulid seepärast ka veidi liiga tihked. Et kes teinud on- olete kergitanud üleöö? Et mitu tundi see siis on? Miks mul kuue tunniga üle kerkis...? |
|
Martiina Abikokk 2013-02-16 11:41:32 |
Pille:
Aa, selles oli ehk asi siis. Veidi vähem pärmi oli mul küll, aga mitte päris pool. Aitäh, Pille. Aniitram:
Mina olen jahekergitust teinud, aga pannud siis ka poole vähem pärmi! ...? |
|
Karnivoor Abikokk 2013-02-16 21:35:14 |
Ma panin ka kuklitaigna (tavalise- sooja veega tehtud veel!) olude sunnil külmikusse üleööks (ikka 8h vist oli). Pabistasin küll terve öö, et nüüd on ülekerkinud ja hukas. Hommikul lasin tund aega soojeneda ja siis veel 20min kuklitel kerkida. Väga hääd kuklid tulid. Saa siis nüüd sellest pärmitaignast aru :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-01-09 12:33:15 |
Saab ka sellist imetoredat kringlit teha: Braided Nutella Bread Olga Kaju vahendusel. | |
<< < 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 > >> |