Kardemon Abikokk 2011-04-12 22:11:06 |
Ma proovisin ka kaneelilõõtsa teha. Keskelt ei tahtnud aga ära küpseda... Küpsetasin võõras ahjus.. ei tea, kas see küpsetabki kehvemalt või milles asi... Kindlasti proovin koduahjus ka järgi..
Igaks juhuks täpsustaks- katsusin noaga küpsust ja jäi selline vedel mass noa külge.. mulle tundus et taignane.. või äkki peabki jääma selline? et suhkrumass seal vahel tahkubki alles selle 30minuti ajal (pärast ahjust võtmist) ja kaob vedela taigna mulje?! http://kardemon.blogspot.com |
|
Triin Abikokk 2011-04-12 22:55:45 |
mina ka tegin. Väga hea. Ja ikka just seda õiget tainast tuleks kasutada, ma arvan. Panin kogu täidise ka ära ja see läks mõnusalt karamelliseks. Ahjus lasin olla tiba kauem, sest mul ka ei küpsenud läbi selle ajaga. Aga eks mõõdud on ka erinevad. Ma ei sorkinud millegagi, vaatasin lihtsalt, et tiba liiga pehme tundus. | |
Koogi Kata Abikokk 2011-04-17 18:31:53 |
Nädalavahetusel tegin bageleid. Võib rahule jääda. Lähemalt siin. | |
Enely Abikokk 2011-04-25 23:15:54 |
Mis võib olla põhjuseks sellele, et kui ma kringli ahjust välja võtan ja rätiku alla jahtuma panen, siis ta vajub lamedaks? Tainas kerkib ilusti, olen ka tavaliselt u tund aega kergitanud ja ahjus kerkib ka ilusti, aga nii kui välja võtan vajub lamedaks, kas asi võib olla selles, et ei lasknud enne ahju panekut veel kerkida? Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
Infanta Kokaõpilane 2011-04-26 13:13:50 |
Pühade ajal tegin esimest korda elus kringlit, sest kohutav isu tuli peale :). Retsepti võtsin siit http://elumagusaks.blogspot.com/2011/03/sokolaadikringel-kakaoglasuuriga.html. Glasuuri ma küll ei teinud, sest kringel oli niigi väga rikkalik ja maitsev. Eelkergitusega pärmitainast tegin samuti esimest korda ja pean tunnistama, et see aitas lõpptulemuse õhulisusele ja pehmusele kindlasti kaasa. Kõige keerulisem oli minu jaoks kringli põimimine (jah, ma oskan loomulikult patsi punuda, aga paksult täidist täis tainarullikuid kaunisti kringliks sättida ei olnudki nii lihtne :) Igatahes jäin lõpptulemusega väga rahule ja julgen teistelegi soovitada. | |
Heleen Abikokk 2011-04-26 15:18:36 |
Eks ma siis ühinen ka kaneelilõõtsa kiitjatega :) Sellest foorumi alateemast selle toreda küpsetise ju leidsingi ka. See on vist ainus pärmitainaküpsetis, mis on mul ka järgmine päev pehme :D Kiidan väga!
Armastus käib kõhu kaudu :) |
|
Jaanikaant Abikokk 2011-04-26 15:53:47 |
Ma olen nüüd neid Cafe More'i kardemonirulle teinud mitu korda ka šokolaaditäidise ja kaneeli ja õunatükkidega, ikka on head! Kaneelilõõtsast ei hakka rääkimagi, see ka laste lemmik :) | |
Spiidi Abikokk 2011-04-27 12:50:26 |
Pille või teised, kas kellegil on väga head prantsuse baguette' retsepti? Mitmed retseptid oleksid väga teretulnud. Ma hakkan katsetama, kuidas koduste (ja Eestist leiduvate) vahenditega õigele baguette'le kõige lähem tulemus saada. Dokumenteerin ja jagan hiljem tulemusi ka :) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-04-27 13:31:29 |
Spiidi:
Spiidi, Prantsuse köögi teemas on Ristl, Paavo ja Liiseli oma katsetustest kirjutanud.
Pille või teised, kas kellegil on väga head prantsuse baguette' retsepti? Mitmed retseptid oleksid väga teretulnud. Ma hakkan katsetama, kuidas koduste (ja Eestist leiduvate) vahenditega õigele baguette'le kõige lähem tulemus saada. Dokumenteerin ja jagan hiljem tulemusi ka :) |
|
Spiidi Abikokk 2011-04-27 14:02:35 |
Pille:
Tänud Pille! Ei osanud esimese hooga Prantuse teemast otsida :)
Spiidi:
Spiidi, Prantsuse köögi teemas on Ristl, Paavo ja Liiseli oma katsetustest kirjutanud.Pille või teised, kas kellegil on väga head prantsuse baguette' retsepti? Mitmed retseptid oleksid väga teretulnud. Ma hakkan katsetama, kuidas koduste (ja Eestist leiduvate) vahenditega õigele baguette'le kõige lähem tulemus saada. Dokumenteerin ja jagan hiljem tulemusi ka :) |
|
<< < 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 > >> |