Kokkamas95 Abikokk 2013-03-31 22:43:26 |
Suitsuräimetort | |
Seenekas Abikokk 2013-04-01 21:55:09 |
Meil on jääräimede hooajal enam-vähem kogu aeg valvetoiduna võilevapealseks külmkapis ootamas praetud marineeritud räimed. Selleks hooajaks hakkab isu nende järele tasapisi taanduma. Väga head on nad ka erinevalt valmistatud kartulite kõrvasena. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-04-02 00:26:45 |
Seenekas:
Seenekas, loodetavasti mitte väga - ma nägin nädalavahetusel niiii ilusaid räimi turul, et mõtlesin teha räime-teemalise kooskokkamise. Mul on kaks kena auhinnaraamatut ka seks puhuks olemas.
Tea, kas oleks huvi?
Meil on jääräimede hooajal enam-vähem kogu aeg valvetoiduna võilevapealseks külmkapis ootamas praetud marineeritud räimed. Selleks hooajaks hakkab isu nende järele tasapisi taanduma. Väga head on nad ka erinevalt valmistatud kartulite kõrvasena. |
|
Seenekas Abikokk 2013-04-02 18:59:57 |
Pille:
Kuniks jääräimi jätkub, oleks tore. :) Nende väiksematega on kaua jahmerdamist puhastamisel ja ma siiski armastan kalu osta tervena, mida siis ise puhastada väikeloomade armee assisteerimas. Fileerimine tahab veel käppa saamist. Seenekas:
Seenekas, loodetavasti mitte väga - ma nägin nädalavahetusel niiii ilusaid räimi turul, et mõtlesin teha räime-teemalise kooskokkamise. Mul on kaks kena auhinnaraamatut ka seks puhuks olemas.
Tea, kas oleks huvi? Meil on jääräimede hooajal enam-vähem kogu aeg valvetoiduna võilevapealseks külmkapis ootamas praetud marineeritud räimed. Selleks hooajaks hakkab isu nende järele tasapisi taanduma. Väga head on nad ka erinevalt valmistatud kartulite kõrvasena. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2013-04-02 20:36:29 |
No teeme siis nii. Nami-Nami 51. kooskokkamise teemaks on kõiksugu räimeroad. Auhindadeks on kaks eksemplari seda toredat raamatut: Leif Mannerström "Heeringas ja räim" ja võib-olla leian midagi veel :) Aega terve aprillikuu! Marjo - Sinu 31. märtsi postitus läheb täitsa arvesse :) ------------------------------------------------- Kooskokkamise reeglitest ja ideest saate lugeda siit. NB! Väike lisapalve neile nami-namikatele, kes ka blogivad. Kui te selle kooskokkamise raames tehtud roogadest ka oma blogides kirjutate, siis pange palun väike viide siia konkreetsele Nami-nami ühiskokkamise teemale. Aitäh!! | |
Karima Abikokk 2013-04-02 21:01:08 |
võib olla loll küsimus aga kas sardiine võib ka esitada? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2013-04-02 22:13:25 |
Karima:
Välismaalased võivad :)
võib olla loll küsimus aga kas sardiine võib ka esitada? |
|
Karima Abikokk 2013-04-02 22:29:40 |
Pille:
siis on armas :) neid mul natuke isegi ,et on
Karima:
Välismaalased võivad :)võib olla loll küsimus aga kas sardiine võib ka esitada? |
|
Ilse Abikokk 2013-04-03 15:11:34 |
Ma olen jälle räimedest "sardiine" teinud :-D Päris mõnusad ampsud on. [url=http://www.flickr.com/photos/tiburotike/7020009121/] | |
Seenekas Abikokk 2013-04-03 15:17:31 |
Ka küsimus - kas kilu läheb ka arvesse? | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |