Kust ostate oma toidu?

Metsvaarikas
Abikokk
2008-07-17 06:55:07
Me elaks justki ühes kandis. Käin samuti Mustika Prismas või Sõpruse Hüperrimis. Kodu lähedal nüüd uus Marienthali selver ja Säästumarket, kust saab tihedasti läbi astutud. Kui spetsiifilisemat kraami vaja siis Stockmann ja Piprapood. Suvel on vaieldamatuks lemmikuks Keskturg, mis vajaks hädasti kaasajastamist.
Sussukas
Abikokk
2008-07-17 10:21:57
Mina ostsin siiani enamus kaupa ETK poodidest. Praegu kahjuks meie kohalik ETK remondis sügiseni ja tuleb osta kohalikust Stockmanist. Aga üldiselt on nii, et põhi asjad võtan kas mõnest ETK poest või Ülemiste Rimist- seal meeldivad mulle eriti valmistoidud. Vene kokad, mis teha! Ning kui midagi huvitavat otsin, siis Maximas- seal igasugu vene ja ukraina tooteid. Õlid ka sealt. Tavaliseks praadimiseks on meil mingi pähklite-seemnete õli. Ning keskturg ja Balti jaama turg. Liha ostan vaid kindlatelt toojatelt. Kahjuks seletada ei oska, kuid näidata võin küll näpuga. Need müüjad juba ammust aega seal old ja ma need taadilt üle võtnud.

Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid

M2ngutibi
Kokaõpilane
2008-07-27 08:12:15
Mina sellised igapäeva asjad nagu leib-sai jne ostan Zeppelini Maximast kui tööl olen, muidu eelistan Nõos A&O kauplust. Õnneks värske juur-ja puuvili tuleb maalt vanemate juurest ja sealiha vanaemalt. Kodune värk ikka kõige parem
Lehise
Kokaõpilane
2008-07-28 23:55:49
Mina ostan oma pere toidu turult, Selverist ja Maksimarketist. Varsti peaks Rakveres ka Rimi avatama, siis on suurem valik.
Tanel123
Kokaõpilane
2008-08-05 11:19:47
minu kaup tuleb selverist ja maximast vahel ka säästukast
Bunnygirl79
Abikokk
2008-08-05 11:27:45
Käisin ühtelugu Säästumarketis, ligidal ja jäi hästi tee peale, aga viimasel ajal olen saanud šokiteraapiat, järjekorrad on teise poe serva ja riiulid on ka tühjavõitu. Praegu siis Marienthali selver, ja kui jalutamise tuju, siis Mustika Prisma, harva ka Sõpruse pst Rimi.

http://bunnygirl79.blogspot.com

Spiidi
Abikokk
2008-08-05 11:43:05
Mina olen truuks jäänud Selverile. Kui välja jätta asjaolu, et Järve Selver jääb mulle kodu teel peale, siis meeldib mulle Selveri kvaliteetne lähenemine. Neil leidub palju mahetooteid ja poes on suured ja hea valikuga. Hind on küll natuke kõrgem kui mujal aga mugavus kahjuks maksab :) Viimasel ajal olen hakanud ka palju turul käima. Teinekord sõidan isegi tööl lõuna pausi ajal keskturult läbi, et õhtuks lillkapsast osta :)

le D?ner

Mann
Abikokk
2008-08-05 16:39:20
nüüd kuu aega kodumail olnud, siis tuleb välja, et on kaks kohta, kust süüa saab, keskturg ja stockmann. täna kujutasin ette, et tallinna kaubamaja toiduosakonnast võiks asjad ära osta, aga et teenindajad olid kui lauajalad (pidin palju küsima kuna olin elus teist korda seal, ja ka esimesel korral kui beseeküpsiseid ei leidnud, sain kolme müüja käest riielda, ja neljas lõpuks aitas) ja kaup oli hirmus kallis, stockmanis on analoogsed asjad tunduvalt odavamad.
Aaloemahl
Abikokk
2008-08-05 16:51:37
Kodupood on Ujula Konsum. Kesklinnast tulles tavaliselt Kaubamaja ja turg. Mõnikord, kui rohkem kõndida viitsin, siis Veeriku Selver või Zeppelini Maxima.

sussi-sussi.blogspot.com

Leoola
Abikokk
2008-08-06 14:06:15
ma käin keskturul, kus kindel inimene kellelt ostan hakkliha, saaremaa lett meeldib ja on oma isiklik tuttav hapukapsa müüja, basiilik ka turul parem kui poes. poodidest mulle meeldib stockman ja rimi, aga mu mehele selver. käime siis nii, kuidas juhtub
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>