Kust ostate oma toidu?

Spidur
Abikokk
2008-03-23 15:18:51
igapäevane ostukeskus on säästumarket. see asub mu kodu lähedal ja hinnad on ka kohati odavamad kui mujal. piim, erinevad jahud ja kala tuleb tartu turuhoonest. tallinnas külastan kindlasti piprapoodi ja keskturgu (ostan kuivatatud puuvilju, seemneid, sulugunit). Ka Maximas on üsna eksootiline toiduvalik, ökoriiul on igatahes täitsa ok.

Elina tegemised

Gita
Kokaõpilane
2008-03-23 18:00:26
Pea kõik ostud teen Järve Selverist. Ainuke suur toidupood kodu ligidal. Säästumarket toidupoena väga arvesse ei lähe, see rohkem hädaabi variant. Suvel lisandub Selverile veel Nõmme turg, kust värskeid marju ja juurikaid saab. Mõnikord eksin ka südalinna poodidesse, keskustesse, hing ihkab vaheldust ning tahaks midagi uut proovida.
Bloodflower
Kokaõpilane
2008-03-24 14:46:34
Aga mina käin ka igapäevaselt Säästumarketis või Maximas, sest need kõige lähemal. Järgmisena on pingereas Rimi ja turg :) Siiani kõik tarviliku ka saanud, kui midagi väga erilist vaja on, siis tuleb muidugi kauem otsida.
Pille
Nami-Nami peakokk
2008-03-24 14:54:47
Profa:
Ahaa, hakkab tulema, just seda ma silmas pidasingi, et milline mutike müüb head adžikat, kellel on head kapsad, jne :)
Et teha asi Profale puust ette ja punaseks, siis: minu adžika- ja mürkli-kurrelitädi: minu soolatud kitsemamplitädi: minu hapukapsa- ja sparglitädi (Uus-Kongo): Kõik Tallinna Keskturul. Kaks esimest on eesmisel turuplatsil, hapukapsalett taga paremal platsil :D

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Aurora
Abikokk
2008-03-26 11:31:41
Toidupoolist ostan Tartu turult, juurikad, munad, lihad jm talutoodang tuleb maalt vanemate juurest, juba ammu olen loobunud reisidelt suveniiride ostmisest ja selle asemel toon välismaalt pigem põnevaid maitseid või meil lihtsalt kallima hinnaga toiduaineid kaasa.
Dash
Kokaõpilane
2008-03-28 14:20:18
Kodupoeks on Säästumarket, sealt pärinevad ka põhilised toiduained - leib, sai, piim, suhkur jne. Tihtipeale ostangi kõik vajaliku sealt. Pingereas teine pood on aga Selver, kust juba vähe erilisemat kaupa saab.
Vipa
Kokaõpilane
2008-03-31 22:34:00
Vastupidi Dashile, kodupoeks on Selver, sealt pärinevad ka põhilised toiduained - leib, sai, piim, liha jne. Paar korda kuus põikan sisse ka Säästumarketisse, sealt ostan suhkru, jahu ning varem ka porgandid, peedid ja kaalikad. Viimastel kuudel on juurikate valik norune. Siiski sain sealt imehäid avokaadosid. Asukoha mõttes on Säästukas kõige lähem pood, kuid millegipärast on meie oma kaubavalikult nagu Liiva ladu 1980tel aastatel.
Sirliiz
Abikokk
2008-04-01 08:29:34
Mul on selles osas vedanud, et meie mõlema vanemad on tõelised hobiaednikud :) Kõikmõeldav värske kraam tuleb vanemate aedadest, mehe ema käest pärineb näiteks spargel ja hiina kapsas, eelmisel suvel saime isegi eesti aias kasvatatud imemagusaid viinamarju. Samuti on korilus hinnas - seened, marjad jõuavad meieni otse metsast. Mees ja meheisa on jahimehed, seega liha on meie majas ka igasugust. Kodupoeks on aga lasnamäe Prisma ja Ülemiste Rimi, kui midagi kindlat on vaja, siis stockman. Valmistoitu ostame ka vahel ja seda ainult Stockist, teiste poodidega liig sageli orki lennanud. Ahjaa, korra kuus käime reeglina ka Super Nettos, sealt toome siis enamus sellist kraami, mis säilib, nagu näiteks kuivained, maitseained jne. Enne plaanitavaid pidusid käime ka reeglina tuuri seal, alkohol ka oluliselt soodsam. Ja siit olen ka päris palju kordi toidukraami tellinud, kahjuks saab seda teha vaid kord nädalas :(
Mann
Abikokk
2008-04-01 09:32:11
Super Netto on ka mul enne pidusid veinivarumiskoht. Mõned pudelid on seal 67 krooni soodsamad kui näiteks Stockis.
Marit
Abikokk
2008-04-01 18:44:15
kas super nettos saab vaid kliendikaardi olemasolul kaupu osta? korra nagu sattusin sinna ja siis tundus, et kui kaarti ei ole ei saa ka kaupa? või oli see mingi muu pood?

Magusad fotod

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>