Kust ostate oma toidu?

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-11-13 12:20:19
Nii. Minu kallil meespoolel on täna sünnipäev ja kuna see on üks igati tore päev, siis ei toimu ka nami-nami foorumis ühtegi kaklust, kismat ega lahkarvamust tänasel päeval, olgu see siis põhjendatud või mitte :) Päikeselist sügispäeva kõikidele!!! Toiduostuteemaga jätkame argisel esmaspäev.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Zapxpxau
Abikokk
2010-11-17 20:41:32
Vernanda:
kas Vanalinna pagar on tõesti lahti jälle? mulle see ka meeldis, aga kui viimati sinna läksin, siis oli puhta kinni...
Hm ma ei tea, kas ta oli kinni? Vist oli mingil ajal remont? Igatahes, kontroll-ost Vanalinna Kondiitrist täna tehtud, täitsa alles on. Müüsid muuseas koduseid kohupiimapontšikuid.

Zap*

Vernanda
Abikokk
2010-11-17 21:19:19
Zapxpxau:
Vernanda:
kas Vanalinna pagar on tõesti lahti jälle? mulle see ka meeldis, aga kui viimati sinna läksin, siis oli puhta kinni...
Hm ma ei tea, kas ta oli kinni? Vist oli mingil ajal remont? Igatahes, kontroll-ost Vanalinna Kondiitrist täna tehtud, täitsa alles on. Müüsid muuseas koduseid kohupiimapontšikuid.
lähen kontrollin laupäeval. see oli ilmselt eelmine kord, septembris, kui ma seal käisin. või ehk nad uues kohas? ma seda vana käisin kiibitsemas.

Da Vahtra Residence

Zapxpxau
Abikokk
2010-11-19 18:35:01
Vernanda:
Zapxpxau:
Vernanda:
lähen kontrollin laupäeval. see oli ilmselt eelmine kord, septembris, kui ma seal käisin. või ehk nad uues kohas? ma seda vana käisin kiibitsemas.
Um, ah, ja nad on pisut teises nurgas, juba ammu tegelikult. Ikka Kauba tänaval küll, seal Vanalinna võõrastemaja juures.

Zap*

Laura S
Kokaõpilane
2011-10-26 21:39:23
Kuna elan Valgas, siis ostan oma toidu kas siinsest Konsumist või Maximast, vahel harva satun ka Rimisse või Selverisse.
Trlp
Abikokk
2012-03-15 20:45:15
Meie teeme nädalas ühe autoretke Nõmme turule - Rapla köögiviljade putka on vanast ajast nii sisse harjunud, et linna teise serva kolimisest hoolimata vaja sealt oma asjad tuua, ja lambalett on meil seal ka "oma". Seda tretti ilma autota ei teeks, samamoodi käime nädalas paar korda autoga mõnes suuremas poes - Rimis või Selveris. Viimase valik on enamasti parem, aga samas Selveril ja Selveril on vahe, mulle meeldib Järve oma. Köögivilju/puuvilju marketitest eriti ei osta - ainult banaane ja pirne ehk - liiga palju olen Rimist ja Selverist mädaks läinud rukolat saanud... Samas, viimati ostsin Selverist Uus-Kongo hapukapsast, nii et not all bad. Igapäeva-kohad, kust põhitoit tuleb, on Balti jaama turg (seal on oma kindlad letid, kust saab väga korralikku lihakraami, mõnusaid toorvorste näiteks, kuigi jah, üldiselt on see koht kole ja räämas), Sadama turg, mis on kärujalutuskäigu kaugusel ja pärast äsjast ümbertegemist väga paljutõotav, Kalamaja pagariäri laupäeviti, Salme tänava nurgapealne pood hädaabi- asjadeks. Laupäeviti Telliskivi kirbuturul on kohal Tagurpidi lavka seltskond, nendelt ostan küüslaugu. Kuidagi on nii välja kujunenud ja neil on eriti ilus küüslauk :D Spetskäike võtan ette Piprapoodi ja Stockmanni, suvel keskturu talupoolele, õlle ja veini järel käisime varem ka spetspoodides - Drink Shop Müürivahes on oivalise õllevalikuga. Aga meie toit tuleb nii erinevatest kohtadest sellepärast, et mul on tänu lapsega kodus olemisele hetkel väga palju rohkem aega mööda linna kolada - ja me elame Tallinnas, kesklinnale väga lähedal. Muidu poleks see kindlasti võimalik. Suviti saame maapiirkonna kaubavalikust ja selle piiratusest maitse väga hästi suhu. Jaa, lammas tuleb naaberkülast ja värske lest õuepeale kohale, aga piima ja mune ei ole kellegi käest osta. Roheline kasvab peenral endal, aga värsket liha peale lamba saab alles Kuressaarest, mis on 40 km kaugusel. Mnjaa.
Zapxpxau
Abikokk
2012-03-17 12:09:27
Ei tea kus kandis suvitad, aga näiteks Mustjalas Küdema külas saab lihaveiste liha Ranna-Villast, sh. ka vorste ja konservi. www.highlandcattle.ee Valjalas on korralik pood, mis nüüd kaks korda suurem, Kihelkonnal mitu poodi. Aga eks oleneb, mis küla või kui kaugel.

Zap*

Gretithy
Abikokk
2012-03-17 13:20:09
Meie ostame oma iganädalase toidu Sainsbury'st. Kui midagi kiiret keset nädalat vaja on, siis selle saame Tescost, sest üks jääb kohe koduteele, kui töölt tulla. Vahepeal harva käime ka Costco hulgimüügis, kui saame mõne autoga tuttava meiega tulema.
Trlp
Abikokk
2012-03-18 00:58:01
Zapxpxau:
Ei tea kus kandis suvitad, aga näiteks Mustjalas Küdema külas saab lihaveiste liha Ranna-Villast, sh. ka vorste ja konservi. www.highlandcattle.ee Valjalas on korralik pood, mis nüüd kaks korda suurem, Kihelkonnal mitu poodi. Aga eks oleneb, mis küla või kui kaugel.
Oo, Mustjala kõlab huvitavalt, ma teadsin, et seal kasvatatakse, aga polnud kunagi lähemalt uurinud. Läheme neid kindlasti kevadel kaema. Oleme Tagamõisa poolsaarel, Kihelkonna ongi meie kõige lähem poestatud punkt ja võrreldes paljude paikadega Saaremaal pole see kindlasti kõige hullem, poe valiku mõttes. Karja pagariäri võiks ainult tiba lähemal asuda ;) - ma mäletan veel kui Kihelkonnal oli oma söökla koos pagariga, mm..kringlid ja moskva saiakesed.
Zapxpxau
Abikokk
2012-03-19 21:00:35
Trlp:
Zapxpxau:
Oo, Mustjala kõlab huvitavalt, ma teadsin, et seal kasvatatakse, aga polnud kunagi lähemalt uurinud. Läheme neid kindlasti kevadel kaema. Oleme Tagamõisa poolsaarel, Kihelkonna ongi meie kõige lähem poestatud punkt ja võrreldes paljude paikadega Saaremaal pole see kindlasti kõige hullem, poe valiku mõttes. Karja pagariäri võiks ainult tiba lähemal asuda ;) - ma mäletan veel kui Kihelkonnal oli oma söökla koos pagariga, mm..kringlid ja moskva saiakesed.
Oo, Tagamõisa on mulle teada-tuntud koht! Meil seal talukoht ja nooremana palju ringi jooksnud. Soovitan vaadata seda voldikut, PDF-kujul: www.saaremahe.ee/files/Download/EST_voldik.pdf Seal külastatavad Saaremaa mahetalud, ehk leiad midagi huvitavat.

Zap*

<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 >>