Mann Abikokk 2008-04-01 18:55:31 |
seal on jah kaarti vaja. ma ei mäleta, kuidas seal füüsiliste isikutega oli, kuid juriidilistele tehakse kaart paari päevaga. | |
Sirliiz Abikokk 2008-04-01 19:46:29 |
Kaarti on vaja kahjuks jah, selle saab lasta teha vaid juriidilise isiku nimele. | |
Krissu Kokaõpilane 2008-04-05 21:00:22 |
Minu viimase aja avastused on ökopoed. Kui mu ekstreemdieedi hullus läbi saab, siis kindlasti tahaks shopata kõikvõimalikke ökohoidiseid- pesto, päikesekuivatatud tomatid, balsamiäädika kreem jms asju :) Viimasel ajal olen Herne tänava ökopoodi külastanud, seal on päris tip-top tootevalik. | |
Katrin Kokaõpilane 2008-05-07 09:56:03 |
Minu poodide järjestus on selline: Mulla tänava Sahver Herne tänava Ökokaup Väike-Ameerika tänava Mahekaup Kaubamaja Maa pood ja And Prisma Rimi Kaubamaja toidupood Stockmani toidupood. Suvel muidugi käin palju turul, enamasti Balti jaama turul. Lihaga on selline paha asi, et poeliha on steroide ja antibiootikume täis aga turuliha kvaliteet on mõnikord kaheldav, ei julge alati osta. Maardu turul pole veel käinud aga kindlsti lähen vaatan, kas seal tõesti on lihavalik hea. Õnneks söön liha vähem kui keskmine inimene. | |
Katrin Kokaõpilane 2008-05-07 09:57:06 |
Pillele küsimus. Mis ökopood Kentmanni tänaval on? Aitäh | |
Pille Nami-Nami peakokk 2008-05-07 10:09:47 |
Katrin:
MAHEKAUBAMAJA Kentmanni tn. 3a Tallinnas - sissepääs pigem Rävala tänava poolt, kui Kentmanni poolt.
Pillele küsimus. Mis ökopood Kentmanni tänaval on? Aitäh |
|
Tullia Abikokk 2008-05-07 13:41:05 |
Minu kodupood on Veeriku Selver, kust saan igapäevase toidu, sh ka mitmeid ökokaupu. Pajumäe jogurtit ja liha käin ostmas turul. Suvel liigun turul rohkem, kui värsked marjad-köögivili-puuvili lettidel. Suur osa ökotoidust ostan Lõuna-Eesti Ökokeskuselt, mis peagi avab ka kaupluse Oa tänavas. Moosid-mahlad-kurgid tulevad ämma keldrist :) Kõige rohkem igatsen värske ja maheda köögivilja järgi, mida teinekord on äärmiselt raske siin hankida. | |
Anu Abikokk 2008-05-07 22:28:39 |
Tartu Kaubamaja, Sõbra selver, Maksimarket Rimi. Pajumäe jogurti, mida läheb suhteliselt palju, Tartu turult. Samuti liha ja kala vahetevahel. | |
Kingadraakon Abikokk 2008-05-08 18:17:03 |
minu kogemus tartus elades oli, et turult ei tasu liha-kala osta -- samas kõrval kaubamajas oli odavam ja värskem. erandiks ehk ainult suitsusink, mida sai parimat turuhoonest. | |
Põrnikas Abikokk 2008-05-08 19:47:56 |
Kingadraakon:
mul küll lihaga ainult positiivsed kogemused. kala pole turult ostma sattunud. minu kogemus tartus elades oli, et turult ei tasu liha-kala osta |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |