TOORJUUST (sh mascarpone), selle valmistamine ja kasutamine köögis

Liina
Abikokk
2010-10-23 15:47:25
Mina olen ka Farmit päris palju kasutanud ja olen rahule jäänud. Viimane kord kasutasin Tere oma ja tõesti oli minu arust vahe sees. Sain nüüd targemaks siit, et see pole ikka päris see õige. Philadelphia on ka muidugi suur lemmik aga seda tavaliselt ei raatsi osta, ainult siis kui soodukad on :) .

Minu kokkamised!

Annuzhka
Kokaõpilane
2010-10-25 21:45:39
Tegin täna ise toorjuusu ning tahaks küsida, e kas keegi kes on ist toorjuustu teinud on sellest ka magustoitusid, kooke valmistanud? Kas saab kasutada? Kuidas küpsetamisel?

It´s all about seasoning!

Meringue
Abikokk
2010-10-26 18:48:01
Ma küll ise pole teinud, aga mäletan, et Sille toidublogis (keri alla poole) on kasutatud kodutehtud toorjuustu kõikides juustukookides. Seega peaks sobima küll. :)

Köögikatsed

Annuzhka
Kokaõpilane
2010-10-26 23:28:34
Aitäh, proovin kindlasti järgi

It´s all about seasoning!

Marit
Abikokk
2011-08-30 21:34:52
Nägin poelettidel Karumsi toorjuustu(oli nii klassikaline kui ka maitserohelisega), kas keegi on maitsnud? Või küpsetanud toorjuustukooki, kuidas maitse jäi?

Magusad fotod

Köögikatake
Abikokk
2011-08-30 22:14:21
Marit:
Nägin poelettidel Karumsi toorjuustu(oli nii klassikaline kui ka maitserohelisega), kas keegi on maitsnud? Või küpsetanud toorjuustukooki, kuidas maitse jäi?
Mina olen seda klassikalist proovinud, meeldis vägagi. Lasin enne Pavlova peale panekut pool tunnikest toasoojas seista ja vahustada polnud vajagi :) Küpsetamiseks kasutaksin siiski midagi muud (Philadelphia minu lemmik)

Tee seda, mida armastad ja armasta seda, mida teed.

Eva
Abikokk
2011-08-31 15:41:07
Marit:
Lugesin täna poest klassikalise koostist ja ostma ei tõtanud - koostises on želatiin, mis kõrgekvaliteetsest toodangust aimu ei anna.

http://www.perenaine.ee/

Tupolev
Kokaõpilane
2011-11-01 10:33:24
Kas teile ei tundu, et Farmi Köögi toorjuustu koostis on viimasel ajal muutunud? Ma hiljuti kasutasin tordikreemis ja no ei olnud peaaegu mingit mekki. Meenutas pigem võikreemi. Ja samas toodavad nad hoolega vadakujooke. http://www.farmi.ee/tooted/vadakujoogid . Maag ricottat ei müü, aga ricottat saadaksegi ju vadaku kuumutamisel ehk pastöriseerimisel, mille tulemusel saadakse see valgu- ja peaaegu rasvavaba vedelik, mis meile moosiga maitsestatud kujul maha müüakse. Kuhu nad panevad selle ricotta siis? Tundub, et toorjuustu sisse. Ricotta on ju selline üsna ilma maitseta asi ja toorjuust oli ka ilma maitseta. Tundub, et odavamaks on see toorjuust ka läinud, aga ricotta ongi kõige odavam kohupiima meenutava kontsistentsiga piimatoode. Kas keegi on veel proovinud viimasel ajal Farmi Köögi toorjuustust midagi teha? Kas teie meelest on ka midagi muutunud?
Eva
Abikokk
2011-11-01 12:35:40
Tupolev:
Kas teile ei tundu, et Farmi Köögi toorjuustu koostis on viimasel ajal muutunud? Ma hiljuti kasutasin tordikreemis ja no ei olnud peaaegu mingit mekki. Meenutas pigem võikreemi. Ja samas toodavad nad hoolega vadakujooke. http://www.farmi.ee/tooted/vadakujoogid . Maag ricottat ei müü, aga ricottat saadaksegi ju vadaku kuumutamisel ehk pastöriseerimisel, mille tulemusel saadakse see valgu- ja peaaegu rasvavaba vedelik, mis meile moosiga maitsestatud kujul maha müüakse. Kuhu nad panevad selle ricotta siis? Tundub, et toorjuustu sisse. Ricotta on ju selline üsna ilma maitseta asi ja toorjuust oli ka ilma maitseta. Tundub, et odavamaks on see toorjuust ka läinud, aga ricotta ongi kõige odavam kohupiima meenutava kontsistentsiga piimatoode. Kas keegi on veel proovinud viimasel ajal Farmi Köögi toorjuustust midagi teha? Kas teie meelest on ka midagi muutunud?
Mina loobusin Farmi toorjuustust juba mõned kuud pärast seda kui see oli turule tulnud. Minu meelest oli koostis muutunud (see põhineb minu subjektiivsel arvamusel). Igatahes toorjuustukoogid ei õnnestunud selle tootega enam nii hästi ja sai Philadelphiale tagasi mindud.

http://www.perenaine.ee/

Karolin
Abikokk
2011-11-01 12:48:00
Eva:
Tupolev:
Mina loobusin Farmi toorjuustust juba mõned kuud pärast seda kui see oli turule tulnud. Minu meelest oli koostis muutunud (see põhineb minu subjektiivsel arvamusel). Igatahes toorjuustukoogid ei õnnestunud selle tootega enam nii hästi ja sai Philadelphiale tagasi mindud.
Minu arust see Farmi köögitoorjuust küll muutunud pole - või ei ole ma lihtsalt sellest aru saanud. Vist kaks nädalat tagasi tegin sellest Manhattani toorjuustukooki ja natuke enne seda kasutasin seda Tiramisu tegemisel.. Minu arust oli kõik samasugune, juustukook jäi konsistentsilt ikka sama kreemine ja mõnus, nagu alati on olnud ja teisedki on sellega siiamaani hästi õnnestunud.. :)
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>