Pille Nami-Nami peakokk 2011-12-21 17:30:39 |
Tuuli tegi ise konjakisinepit: Konjakisinep kingikotti. Valikus mahe ja (veidi) kange(m) | |
Kaneelikang Kokaõpilane 2011-12-22 21:21:31 |
Kas apteegis müügil olev sinepipulber sobib siinsetes retseptides kasutamiseks? | |
h_s Kokaõpilane 2011-12-22 22:58:25 |
Pille:
Tegin Tuuli retseptide järgi kangemat sinepit. Esialgu on maitse ootamatult mõru ja mitte eriti terav, aga saan aru, et see ongi aja küsimus ning tuleb vaid oodata. Selle ootamisega seoses kerkis aga üles küsimus - arvestades, et see sinep sisaldab vahukoort ja muna, siis kui kaua ta üldse säilida võiks? Tuuli tegi ise konjakisinepit: Konjakisinep kingikotti. Valikus mahe ja (veidi) kange(m) |
|
hiireviu Kokaõpilane 2012-09-26 22:26:12 |
seda sinepipulbrit müüb piprapood Liivalaia 43 http://www.pipar.ee/ Kätrin: Tahan ka sinepit teha, kuid Prismas ei olnud sinepipulbrit. Pille, kas seda Colman's pulbrit saab kuskilt Eestist ka? Ja milliseid pulbreid olete teie kasutanud? Ja kust neid ostnud? |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2013-01-07 11:47:18 |
Briti ajakirja Delicious (October 2012) soovitused sinepipulbri kasutamiseks: * Muuda supid-hautised särtsakamaks. Kui praed supi/hautise jaoks sibulaid, siis lisa 1-2 tl sinepipulbrit sibulatele, andmaks roale maitset ja tulisust. * Maitsesta rostbiifi. Sega umbes supilusikatäis sinepipulbrit hakitud värske rosmariini ja tüümianiga, maitsesta soola-pipraga. Hõõru segu veiselihatüki sisse. Valmista nagu tavalist rostbiifi. * Maitseküllane õhtusöök - hõõru 4 poolitatud sibulat sinepipulbriga sisse (lõikepinnast siis jutt). Pane ahjuvormi, lisa sörts puljongit, paar tüümianioksa, veidi võid ja tilk rõõska koort. Küpseta kuumas ahjus, kuni sibulad on pehmed ja magusad. Serveeri krõbe saia-leivaga. | |
Fre Abikokk 2013-01-12 00:34:07 |
Mul on kodus alati sinepipulber olemas olnud aga mulle on see alati mingi meditsiinitootena tundunud, isegi siis kui ma mõne kastme purgist sinepi lisamisega tükki olen ajanud. Alles nüüd jõudis kohale et saaks kasutada ka sinepipulbrit.... | |
Oliivipuu Abikokk 2013-12-28 18:50:02 |
Kuna me ei ole veel leidnud kauplustest ühtegi sinepit, mis oleks meie perele lemmikuks, siis katsetasime ise ja tulemus ei olnud halb. Nimelt segasime mett ostetud sinepiga. Mõnele meeldis 1:1-le kuid mõni eelistas 1:2-le. Lihtne ja hea ja kiire! Häid pühi ja palju häid tegusi uuel aastal - koos tervisega! | |
Akaatsia Abikokk 2014-01-07 17:52:32 |
Mina teen sinepit ahjuõuntest ja kõik kes on ostnud, on kiitnud ;) Sinepipulbriks on tavaline kilepakis 300gr AS Lehtsala pakendatud pulber...... | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-01-07 18:30:14 |
Akaatsia:
Akaatsia, kui põnev! Pane pilt juurde ja vihja, kust osta saab!
Mina teen sinepit ahjuõuntest ja kõik kes on ostnud, on kiitnud ;) Sinepipulbriks on tavaline kilepakis 300gr AS Lehtsala pakendatud pulber...... |
|
Akaatsia Abikokk 2014-01-08 00:58:51 |
Pille:
Esialgu olen vaid väikestel laatadel ja väljamüükidel müümas käinud. Aga kui soovi, siis saab ikka :) Akaatsia:
Akaatsia, kui põnev! Pane pilt juurde ja vihja, kust osta saab!Mina teen sinepit ahjuõuntest ja kõik kes on ostnud, on kiitnud ;) Sinepipulbriks on tavaline kilepakis 300gr AS Lehtsala pakendatud pulber...... |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 > >> |