Vokime koos!

Santa Maria aasiapäraste vokikastmete abiga on hõrgu roa valmistamine lihtne kui 1-2-3. Millest alustada?

1. Vali vokikaste

Alusta vokikastme valikust: austri-küüslaugu, magushapu, Pad Thai või soja-magusa tšilli.

2. Lisa liha ja köögiviljad

Järgmisena vali sobiv liha ning köögiviljad
(nt kapsas, brokkoli, paprika, porgand ja 
suhkruherned). Muidugi võid vokki nautida alati ka ilma lihata – lase oma fantaasial lennata!

3. Serveeri nuudlitega

Viimaseks vali juurde sobivad nuudlid. Kui jääd valimisel hätta, siis piilu meie nuudlikooli.

 

Kohe proovimiseks: Pad Thai vokiroog neljale

Pad Thai on üks klassikalisemaid Aasia roogasid. See on mahe vokiroog riisinuudlite, muna ja kapsaga, iseloomu lisab vürtsikas kaste.


 

0.5 pakki Santa Maria riisinuudleid
2 spl toiduõli
400 g kanafileed, ribadena või kanahakkliha
300 g kapsast, peenete ribadena
1 väike porgand, ribadena
1 muna, lahti klopitud
1 pakk Santa Maria Pad Thai vokikastet
1 dl jämedalt hakitud maapähkleid

Keeda nuudleid vastavalt pakendil toodud juhistele. Pruunista kanaribad õlis. Lisa viilutatud kapsas ja porgand, prae 1–2 minutit kõrgel kuumusel. Tee pannil ruumi ja prae muna panni keskosas, aeg-ajalt segades. Lõika nuudlid suupärasteks, lisa need koos kastmega vokile. Sega kiiresti, kuni kõik on soe. Sega juurde suurteks tükkideks hakitud maapähklid ja serveeri. Kaunista laimiviilude ja koriandriga.

Selle ja mitmed teised retseptid leiad SIIT.

Too oma menüüsse vaheldust maitserikaste ning tervislike Aasia roogadega Santa Marialt!

Head nautimist!

Sisuturundus
postitatud 28.02.2018 18:47 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid