3 põnevat kvaliteetjuustu

JARLSBERG - Norra kuulsaim juust 

Mis teeb Jarlsberg juustu nii eriliseks? Kindlasti on selleks pisut pähkline maitse ja aroom, ilusad ümmargused juustuaugud ning pikad traditsioonid. Jarlsberg juustul on pisut tugevam maitse kui Emmentalil ning see on valmistatud õnnelike lehmade piimast. 

Juustul on väga head sulamisomadused - seega sobib see ahjuroogadele, eriti hästi pirukate ja ahjuvõileibade valmistamiseks. Lisaks sobib juustuvalikusse veini kõrvale, salatitesse, võileivale, pitsa ja vormiroogade peale.


Jarlsberg meenutab pisut Šveitsi Emmentali juustu, millel on samuti auguline struktuur ja magusam maitse. 
Toodetud eetilise Norra ettevõtte Tine poolt.
 Jarlsbergi juustu müüakse üle kogu maailma.


Jarlsberg on müügil 10 suuremas Rimi kaupluses - Ülemiste, Haabersti, Mustakivi, Tartu Lõunakeskuse, Pärnu, Narva, Norde, Sõpruse, Magistrali ja Tartu Rebase Rimis; samuti suuremates Selverites.

KOLIBRIE – otse Prantsusmaalt 

Kolibrie  pehme valge Brie juust pärineb Prantsusmaalt. Tiheda valgehallituse kihi all on juust pehme ja koorene.

See sobib ideaalselt veini kõrvale ja juustuvalikusse, röstsaiaga, ahjuvõileibadele, pitsa peale, pirukatesse. Sobib ka grillimiseks  - grillida paneeritult jahus, munas ja riivjuustus, serveerida kuumalt vaarika-toormoosiga. 


Kolibrie juust on müügil suuremates Rimi kauplustes, Stockmannis ja Solarise toidupoes; lisaks ka suuremates Selveri kauplustes.

Vaata retsepte:

GUDBRANDSDALEN - klassikaline pruun Norra rahvusjuust

Gudbrandsdalen on õrnalt magusa maitsega karamelline juust, mis lausa sulab suus. 

See sobib hästi täistera saiaga, muraka-, vaarika-, apelsini- või maasikamoosiga ning koos pannkookidega. Norrakad armastavad ise seda tarbida koos värskelt valmistatud vahvlitega.
 Juust sobib ka magustoitude sees katsetamiseks.
 Valmistatud lehma- ja kitsepiimast.


Gudbrandsdalen on müügil 6 suuremas Rimi kaupluses - Ülemiste, Haabersti, Mustakivi, Tartu Lõunakeskuse Norde ja Sõpruse Rimides, Stockmannis ja Solarises, lisaks ka suuremates Maximates.

 

Vaata retsepti:

Loe veel:

Sisuturundus
postitatud 18.04.2017 15:36 LISA KOMMENTAAR

Kommentaarid