Tursafilee à la viini šnitsel

Viini šnitsli põhimõttel valmistatud paneeritud ja praetud kalafilee.

Kogus
neljale
Valmistusviis
Praadimine
Valmistusaeg
Käik
Põhiroog
Lisategevused

Koostisosad

600 g valget kalafileed (a 150 g) -

nt turska

nisujahu

soola ja musta pipart

1 lahtiklopitud muna

riivsaia

praadimiseks võid

Valmistamine

Patsuta kalafileed köögipaberiga kuivaks, vajadusel lõika neljaks enamvähem ühesuuruseks tükiks. Kasta kalad esmalt jahusegu sisse, seejärel kasta munasse ning lõpuks riivsaiasse.

Prae kohe võis kuldseks - 3-4 minutit mõlemalt poolt.

Tõsta šnitsel kuumale taldrikule, kaunista kapparite ja sidrunitükkidega.

Serveeri väikeste keedukartulite ja salatiga.

Taani retsept (Torskfilet som wienershnitzel).

LISA KOMMENTAAR