Krevetisalat rukkileivaviiludel

Tilliga maitsestatud krevetisalat sobib imehästi ka väikestele (röstitud) rukkileivaviiludele. 

Kogus
16 tk
Valmistusviis
Segamine
Valmistusaeg
Käik
Eelroog/kerge eine
Lisategevused

Koostisosad

250 g keedetud ja puhastatud krevette

2 sl hakitud punast sibulat

1 sl hakitud tilli

100 g head majoneesi

veidi sidrunimahla

soola ja musta pipart

Serveerimiseks:

8 viilu rukkileiba

Valmistamine

Sulata ja/või nõruta krevetid, vajadusel haki väiksemaks. Sega hakitud sibula ja tilliga, siis lisa majonees. Maitsesta sidrunimahla, soola ja pipraga parajaks. 

Lõika (röstitud) rukkileivaviiludest väikesed ümmargused kettad või ruudud või kolmnurgad, tõsta igale leivaviilule veidi krevetisalatit. 

Kaunista värske tillioksaga ja serveeri. 

LISA KOMMENTAAR