Hakkliha

Silx
Postitusi: 1075
Abikokk
2014-01-07 09:19:45
Vana-aastaõhtuks improvissisime ühe mõnusa mahlase "kolme-hakkliha" pikkpoisi jõhvikatega. Igatahes läheb see korduvalt kordamisele.. :) Kindlasti võib asendada jõhvikad ka punaste sõstardega. :)

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Pille
Postitusi: 16210
Nami-Nami peakokk
2014-01-30 13:48:48
Maks ja Mooritsa hakklihad said esimeste hakklihadena pääsukesemärgi Pressiteade 6.11.2013 (vabandust, ma olen mõnikord väga aeglane :)) Atria Eesti ASi Maks ja Mooritsa kaubamärgi all toodetud 4 hakkliha said Eesti Põllumajandus-Kaubanduskojalt Tunnustatud Eesti Maitse pääsukesemärgi, mis antakse ainult kõrge kvaliteediga 100% kodumaist päritolu toorainega toidutoodetele. Nüüdsest kannavad pääsukesemärki Maks ja Mooritsa Delikatesshakkliha, Kodune hakkliha, Seahakkliha ning Veisehakkliha. Kuigi Atria Eesti AS omanikud on soomlased, oleme läbi ja lõhki kodumaist toorainet kasutav ettevõte. Sageli tarbija ei teadvusta, et ka Soome nimega ettevõttest võib tulla kodumaine toodang. Kindlasti aitab pääsukesemärk meie hakklihadel teiste sarnaste toodete seas enam silma paista – tegemist on ju esimeste hakklihatoodetega Eestis, mis sellise maineka märgistuse on saanud. Oleme oma hakklihade sortimendis teinud ka mõningaid muudatusi. Kuna suur hulk tarbijaid eelistab väherasvaseid lihatooteid, siis Atria uued hakklihad on loodud just mõeldes sellisele tarbijaskonnale. Kodusel hakklihal vähendasime rasvasisaldust 30%lt 25%le ning Seahakklihal 30%lt 28%le. Väiksem rasvasisaldus on ka veisehakklihal – varasema 20% asemel 18%. Kõige väherasvasem on uus Delikatesshakkliha, mille rasvasisaldus on alla 8%. Delikatesshakkliha on valmistatud väherasvasest sea- ja veiselihast. Kõik Maks ja Mooritsa hakklihad on saanud ka uue kujundusega pakendi, kus on selgete märkidega kirjas lihaliikide sisaldus, rasvaprotsent ning 100% kodumaise liha päritolu näitav märk.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Postitusi: 16210
Nami-Nami peakokk
2014-09-28 16:42:45
Bon Appetit kirjutab: 25 Ground Meat Recipes for Simple, Comforting Dinners Ehk siis 25 hakkliharooga.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

tunexdore
Postitusi: 3
Kokaõpilane
2014-11-15 15:53:04
Fre:
Väga hea kokkusattumus, ma just mõtisklesin hakkliha teemal, kuna sattusin Marienthali Selverisse ja seal oli ainult Saaremaa hakkliha. Sigaloom pooleks hakklihast tuli omakorda pool rasva. Kuigi ma ei taha üldse Rakvere LKd armastada, ikkagi vereimejad suurkapitalistid, pean nentima, et poehakklihadest on Rakvere oma üle prahi. Maks ja Moorits on kah selline, kus rasva on rohkem kui liha. Niiet poehakkliha osas jään Rakverele truuks (no ma saan aru et poehakkliha ei ole üldse normaalse inimese menüü osa aga me jätame selle arvelt saksa keeksi söömata).
Ostsin viimane kord hakkliha turult ja uskuge või mitte see oli hakkliha

Voodipesu

Rebane
Postitusi: 657
Abikokk
2015-07-13 14:44:37
Hakklihavorm Karjuse piruka eeskujul, aga kartuli asemel porgandikattega:

Jazzino. teen. naudin.

<< 1 | 2 | 3 | 4 >